Min helg

Hej hjärtan! Redan söndag... känns som dagarna bara flyger iväg! Lovade ju er att uppdatera er om hur det gick igår! 11 av 13 punkter blev faktiskt avcheckade- skönt! Så de sista två ska jag ta itu med idag!

Det var så otroligt fint väder igår så jag passade på att ta en promenad som ett litet break från jobb och plugg. Jag ogillar kylan starkt men det är något speciellt när solen möter den krispiga luften<3

Kolla bara så fint det var! Där gick jag med livet på läktaren i lurarna. Har säkert lyssnat på alla avsnitt 5 gånger nu.. haha jag tröttar aldrig!

Som jag skrev igår så bytte jag även om från morgonrock till lite snyggare kläder! Kände faktiskt att det funkade rätt bra! Ni som följer mig på instagram kanske hann se att jag länkade 5 blusar på min story förra veckan. Klickade faktiskt hem allihop hehe och ovan har vi en av de. Älskar den!

Till middag fick det bli en krämig pasta med räkor och vitt vin. Mums så gott det var! HÄÄÄR (klick) har ni receptet <3

Idag, söndag, stod klockan på 8. Oj vad det tog emot att gå upp... jag och min pojkvän drog sen till gymmet vid 9 och körde ett ryggpass tillsammans. Nu på senaste har vi fått ihop några pass tillsammans vilket är så kul enligt mig! Jag pluggade sedan en timme innan det blev dags att fixa naglarna. Precis som förra gången körde jag på lite kortare och mer naturella naglar. Det passar liksom till allt :-)

Efter naglarna skulle jag ta bussen hem men slutade med att jag stod ute i 30 min och frös... Som vanligt så är det strul med SL så fick ta bussen efter, fy! Har ju köldallergi så har nu fått röda utslag över låren och mina fingrar och fötter har svullnat upp.. suck! Aja! Ska värma på lite rester från gårdagens pasta och ta itu med dagens to-Do list! Vi hörs<3

  • Nära Stationsvägen -, Åkersberga

Gillar

Kommentarer