MIN FREDAG I BILDER

I fredags ställde jag klockan på 6.30 bara för att hinna få lite plugg gjort. Har varit en hel del fläng i veckan och motivationen till att plugga har ju inte varit sådär jättehög... Vid 10 skulle mamma dra till gymmet så bestämde mig i sista sekund för att haka på och köra ett benpass. Alltså AJJJJ!! Har inte inte kört ben på 2 månader och envisades om att köra på samma vikter som sist haha... Kan inte gå idag.

Efter att ha käkat lunch och pluggat någon timma så bestämde jag mig för att ta en promenad. Blir så himla glad av alla fina färger och den krispiga höstluften <3 När hösten levererar med fint väder så är det nog inte mycket som slår det.

Klockan 18 åkte jag hem till min vän Isa som fyllde 18 år (grattis)!! Hon hade fixat bubbel, chark och ostar och vi satt bara och pratade och mös <3 Några timmar senare trog vi oss mot public i täby där Isa hade bokat bord för 4. Vi beställde in pizza och bubbel som vi delade på, MYS!

På bild ser ni mig och min sjukt snygga vän Tintin.
När alla var mätta och belåtna var vi redo att slå klackarna i taket så vi dansade loss på dansgolvet. Jag drog sedan hem vid halv ett då jag hade en fotografering inbokad idag. Mer om det senare <3
NU: Plugga och sen byta om till lite finare kläder. Ikväll blir det nämligen middag på Pinchos!

  • Nära Talltitevägen , Åkersberga

Gillar

Kommentarer

Amelinnly
Amelinnly,
Så mysiga bilder !
nouw.com/amelinnly
filippaml
filippaml,
Jättehärliga bilder!! <3
nouw.com/filippaml
Fannieelarissa
Fannieelarissa,
Vilka härliga bilder!!
kika gärna in min blogg !!!
nouw.com/fannieelarissa