Min fredag från min mobil

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Hoppas ni hade en fin fredag<3
Jag stannade kvar i skolan i 3h för att plugga lite. Har en tuff vecka framför mig så skönt att få bocka av lite saker på listan.
Danne hämtade mig vid halv 5 och vi åkte raka vägen in till Östermalm. Vi gick in på Zara och blev verkligen förvånad över hur fint det var trots att det var rea (!!). Brukar i vanliga fall vara överbefolkat och alla kläder brukar ligga huller om buller, so good job!
Hittade en beige kappa som jag länge velat köpa och en stickad rosa tröja. Har verkligen märkt att jag börjat våga bära färg på mina plagg numera. Förr var det alltid bara svart, vitt och grått men nu är det tydligen nya tider. Sjukt kul att få liva upp garderoben lite ;-)

Därefter tog vi tunnelbanan in till Gamla Stan för att käka middag. Vi åt på en supergod italiensk resturag som heter Paganini. Jag tog en vegetarisk rigatoni med tomat, zucchini, mozzarella och parmesan vilket var sjukt gott!
Resturangen var verkligen en vild chansning då den vi skulle käka på var stängd. Men jag måste säga att jag alltid blir positivt överraskad när jag äter i Gamla Stan. Maten är alltid supergod och tycker att omgivningen känns så hemtrevlig och mysig på något sätt. Det är inte samma stress som det är på östermalm till exempel. Förut kunde jag och Danne åka in till gamla stan på helgerna bara för att hitta en liten mysig resturang och bara gå omkring hand i hand. Något vi kanske borde göra oftare!

Därefter åkte vi till filmstaden på söder för att kolla på The greatest showman. Kan tycka det är lite klyschigt när filmer görs så ”musikaliska” men tyckte ändå att den här filmen var riktigt bra! Var lite kluven i början men en bit in i filmen blev den bara bättre och bättre ;-)

Efter filmen var slut blev det hemgång. Både jag och Danne var nog ganska trötta haha... Men en riktigt mysig fredag som jag gärna vill göra många gånger om <3

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer

tildanM
tildanM,

Bästa bloggaren ever!!!😍😍 kika gärna in min blogg <33

nouw.com/tildanm
eswensson
eswensson,

Men åh vad gott det ser ut! & så mysigt med bio! 😍

nouw.com/eswensson