MIN 18 ÅRS BRUNCH!

Jag väcktes klockan 7.30 med sång och presenter! Eller väcktes... Jag låg som vanligt och låtsas sov ;-)
Fick så fina presenter! Bland annat massa champagne- och vinglas samt en mindset bok skriven av Johannes Hansen! Ni som följt mig ett tag vet ju att jag endast gillar att läsa böcker som lär mig något. Därför tror jag att den boken kommer bli perfekt för mig! När jag kom ner så hade pappa varit iväg och köpt färskt bröd och mamma hade dekorerat fint. En mysig champagne frukost väntade med andra ord.

Direkt efter frukosten var det dags att lägga i en ytterligare växel. Det var massa fix och trix som skulle göras inför min Champagne brunch. Stort tack till mamma, pappa och pojkvännen för all hjälp! Jag skulle aldrig kunna bli klar i tid utan er hjälp <3
Här har ni i alla fall en bild på dekorationerna. Temat på dekorationerna var rosa, vitt, guld och silver. Jag blev så nöjd med resultatet!

Som välkommsdrink bjöd jag på ananas och passionsfrukts mojitos som min pappa hade fixat. De blev faktiskt sjukt goda, ni har receptet HÄÄÄR (klick).

När alla tjejer hade kommit blev det dags för MAAAT! Oj så gott det var (om jag får säga det själv!). Just precis allt blev verkligen som jag hade tänkt mig!!

Innan vi högg in så blev det ju såklart en liten photo session, haha. Framför mig stod 15 tjejer med mobilerna i högsta hugg. Jag vloggade hela dagen så ni ska få se hur roligt det såg ut behind the scenes.

Här har ni en bild på min sjukt glamorösa uppläggning haha. Sjukt gott vill jag lova!

Här har ni bild på några av världens bästa vänner (alla kom ej med på bild haha..) Så härligt att ha mina bästa vänner samlade på ett och samma ställe! Jag har tjejkompisar från både höger och vänster så jag är så oerhört tacksam över att alla gick ihop så bra. Världens bästa vänner <3
Vi snackade och åt i hela 6 (!!!) timmar vilket var så mysigt. När alla hade gått och allt var undanplockat la jag mig direkt i sängen och tog en nap haha... Jag var HELT slut!

Vid sju åkte vi till en resturang här i närheten för en middag med familjen och några från släkten. Ett perfekt avslut på en perfekt dag helt enkelt! Jag är så tacksam över att jag har så fina människor i mitt liv. Älskar er alla <3

HEEEY babes! Ber om ursäkt för att det ekat tomt här inne men jag har haft FULLT upp. Jag kom hem från Marbella i torsdags och blev tvungen att direkt packa upp och fixa här hemma. På kvällen satte jag mig för första gången och började planera inför min brunch. Jag är alltid den som är ute i god tid när det kommer till planering osv så blev själv förvånad att jag började planera så sent. Jag planerade allt från mat till dekorationer torsdag kväll och på fredagen åkte jag och mamma och handlade allt. På fredag kväll bestämde jag mig för att skriva ett personligt brev till som skulle komma samtidigt som alla förberedelsen behövdes göras. Jaa.. Fullt upp med andra ord! Men nu är jag back on track och ett år äldre! Wihooo!
Jag vloggade som sagt hela dagen men har inte haft tiden att börja redigera den ännu. Den kommer nog komma ut denna veckan! Hoppas verkligen att materialet blev någorlunda bra, haha.. Det var så svårt att filma samtidigt som man höll i en brunch ;-)

NU: Byta om och sedan släpa kroppen till gymmet. Semestern är nu över och jag måste verkligen väcka kroppen till liv haha!! KRAAAM!

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Men vad fint fixat! Woow!!
nouw.com/faronsson
filippaml
filippaml,
Ser sååå gott och mysigt ut!! Grattis i efterskott fina du! <333
nouw.com/filippaml
wildanilsson
wildanilsson,
Åhhh ad mysigt! Grattis i efterskott!
nouw.com/wildanilsson
KellyEricsson
KellyEricsson,
Grattis i efterskott💓
nouw.com/kellyericsson