ME, MYSELF & I

Veckan har som vanligt gått i ett svep. Varje dag har jag haft något inbokat vilket har varit otroligt roligt! Igår hade jag ett ärende inne i stan så jag åkte hemifrån redan vid 9 på morgonen.

Då jag redan var i stan passade jag på att möta upp min kusin Peg på en lunch. Vi satte oss på Brillo och beställde in varsin maträtt som vi sedan delade på. Jag och Peg har varit otroligt dåliga på att ses trots att vi bor relativt nära varandra.. Så jag blev superglad över att lunchen blev av. Vi hade mycket att snacka om och älskar att umgås med henne <3

Efter lunchen hann jag vara hemma en timma innan jag var barnvakt resten av kvällen. Vi hängde några timmar i stallet, lagade plättar och pluggade glosor. Mysigt ändå <3
När jag kom hem gick jag och la mig nästan direkt. Trots att jag inte alls varit stressad eller så, så har veckan ändå tagit kol på mig. När jag har mycket saker inplanerade kan luften ibland gå ur mig och det gjorde den igår kväll. Därav bestämde jag mig för att ha en torsdag helt fri från planer. Avbokade ett träningspass som jag hade bokat upp mig på och bestämde mig för att bara göra saker som jag kände för att göra.

Jag startade min torsdag med en sovmorgon till klockan 8 (haha ja det är sovmorgon för mig..!). Åt sen frukost i lugn och ro och började vid 9 känna mig träningssugen.
Häromdagen screenade jag Andrea Hedenstedts träningspass som såg väldigt utmanande och kul ut. Som ni vet så älskar jag crossfit träning där man kombinerar kondition och styrka. Jag satte på peppig musik i lurarna och köttade gärnet.

​Redan efter WODen var jag helt färdig haha.. Men det var bara att fortsätta!
Svettig som jag var åkte jag faktiskt och handlade ​innan jag sen åkte hem. Sen dess har jag bara varit hemma. Jag har duschat, tagit hand om kropp och själ och så har jag kollat Gossip Girl. När jag inte vet vad jag ska kolla på så börjar jag alltid kolla om Gossip Girl. Älskar den serien <3

Jag tänkte nu tillägna resten av dagen åt att planera resterande vecka. Har lite samarbeten som behövs fotas/filmas så tänkte syssla med det imorgon. Utöver det ska jag nog bara krypa tillbaka till sängen igen och njuta av att vara själv och göra just precis ingenting. Uppskattar det mer och mer nu för tiden och märker verkligen hur viktig egentid är för mig. 
Puss & Kram <3​

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Hej! Vad har du för hörlurar? har du möjlighet att länka dom?
Tack för en grym blogg😃