MÅNDAGSPEPP

​God morgon änglar, 
Jag sov så himla dåligt inatt. La mig vid 21 men kunde inte somna förrän vid 12 (vilket aldrig brukar hända?). Sen vaknade jag ungefär en gång i timmen. Var så pigg men ändå så trött? När Dannes klocka ringde vid 6 så blev jag så glad haha! ÄNTLIGEN behöver jag inte somna om. Därav blev det en tidig måndag för min del och jag har nu suttit och jobbat i snart tre timmar och betat av massa mail där jag planerat hösten samt våren 2020. Spännande!
Tänkte först blogga om min helg men om jag ska vara ärlig så har jag inte gjort mycket mer än att kolla på matcher. I fredags spelade min lillebror fotbollsmatch, i lördags min kusin Linus och igår var jag och kollade på Victors hockeymatch. Kul ju!
​​I lördags var jag däremot en sväng i Täby i jakt efter lite nya byxor. Gick in på Lindex (vilket jag sällan brukar göra) och hitta massvis med fint!! Så underskattad butik. Hittade bland annat byxorna nedan samt ett par svarta jeans som jag verkligen behövde. Tips!
​​Nu ska jag sätta mig och förbereda lite inlägg till er och se om jag hittar lite snygga plagg jag kan länka på min instastory imorgon. Jag kommer från och med nu börja med lite rutiner här på bloggen och på min instastory så att ni vet vad ni har att förvänta er när ni kikar in på mina kanaler. 
BLOGG:
Måndag: 10.00 --> Tipsa om produkter
Onsdag: 8.00 --> Moodboard för veckan
Torsdag: 10.00 --> Träningsrelaterat
Fredag: 10.00 --> Veckans fråga

Instastory:
Tisdag: 10.00 --> Tipsa om produkter
Lördag: ​​​​​​​​​​​10.00 --> Tipsa om produkter

Vad tror ni om det? Ni får väldigt gärna komma med förslag på produkter ni vill att jag tipsar om. Era åsikter är så viktiga!
Ha en superfin måndag kära vänner. Måndagen sätter ribban på veckan ;-)
​​​​

Gillar

Kommentarer

Nora
,
Kan du länka de svarta jeansen?