LOLLAPALOOZA DAG 1

Fredag

Kavaj- LINDEX // Cykelbyxor- Nelly // Top- Beshka

Klockan 12 i fredags anlände jag i stan, förväntansfull vad helgen hade att erbjuda!
Penny och Douglas var super snälla som erbjöd sig att låna ut deras lägenhet till mig, Philippa och Ella så där sov båda nätterna! På bilden ovan så har vi precis hittat parkering efter att ha åkt runt Östermalm i cirklar i ungefär 40 minuter haha...

När vi anlände i lägenheten piffade vi till oss. Lockarna fixades till och på med ett till lager mascara! Sen var jag redy to go.
Jag bar jeans från H&M, top från BIKBOK och blazer från H&M.

Kolla så redo vi var!! Alla bar jeans med en vit top haha... Nytt girlband på G???

När klockan var tre intog vi festivalområdet som var betydligt mycket större än vad jag trodde det skulle vara. Vi hängde ett tag i Alpros monter och gick sedan in till Lolla Lounge för lite lugnare häng.

Kolla vilket härligt sällskap jag fick hela helgen lång. Världens bästa tjejer!

Ringar från safira!

Klockan åtta blev det dags för Billie Eilish och herre min jösses vad mycket folk det blev. Förstod inte vart alla kom ifrån hahah..
Jag totalt älskar Billies första låtar men tycker hennes senaste släpp är otroligt läskigt att lyssna på. Får liksom kalla kårar. Tänk er att "bury a friend" sätts på en mörk vinternatt när du går helt ensam haha.. HADE DÖTT av panik.
I vilket fall som helst så tyckte jag att hon var otroligt bra live! Herre jösses vilken röst hon har och hon är bara 17 år!!!!

Efter Billie blev det Travis Scott och då blev det fart på benen hahah! Även han var bra live trots att det kanske egentligen inte riktigt är min musiksmak.
Vid tolv lämnade vi festivalområdet och drog hem till Filips lägenhet. Där var vi i någon timme och tänkte sedan dra ut men det var totalt kaos överallt så vi gick hem och sov istället. Nu i efterhand var det ett väldigt klokt beslut med tanke på att en ytterligare dag väntade morgonen därpå.

Gillar

Kommentarer