LIVET I MARBELLA

Igår var det så galet varmt vid poolen (helt vindstilla) så gick tillbaka till huset rätt snabbt där det blåste mer och var svalare. Istället för att bara sitta inne kom min bror Max på den briljanta idén att spela padel- så det fick det bli.

Vi körde jag & pappa mot Max & mamma. Jag och pappa vann båda seten sen fortsatte vi bara spela för kul för att verkligen få igång ett spel med "snälla" bollar ;-) Tycker det är riktigt kul att spela och jag lär mig något nytt varje gång. Kul!

Något svettiga och trötta ;-)

När klockan blev sju tog vi bilen ner till hamnen i Puerto Banus för att äta middag. Jag och mamma la märke till hur mycket svenskar det är nu i Marbella vilket faktiskt är lite trist på ett sätt. När vi var här för fem år sedan så var det knappt några svenskar alls och nu är det i princip bara svenskar.

Jag tvingade Max att ta några bilder på mig i min prickiga klänning. Den kommer ifrån Ivyrevel som jag köpte förra våren så den finns inte kvar, tyvärr! Som jag älskar den. Skorna kommer ifrån Balenciaga och väskan från Gucci.
För övrigt har Max blivit en riktigt business-man haha.. 100 kr per kort vill han ha nu för tiden... Kommer bli dyrt för syrran :-)

Vi åt på Don Leone- en resturang jag åt på förra året och som jag minns var svingod. Däremot blev jag väldigt besviken både på servicen och på maten som inte var speciellt god. Mammas vongole var däremot väldigt god så om ni ska dit så måste ni beställa in den!

Imorse ringde klockan vid 8 och det var återigen dags för en löptur. Vi bor på ett berg så jag och mamma sprang ner och sedan upp. Tillbakavägen var något jobbigare så då fick det bli back-intervaller. Oj så jobbigt det var!

Här har vi sista backen som fortsätter runt hörnet. Det verkligen brann i benen när jag sprang upp så kommer nog ha träningsvärk imorgon :)
Idag blir det häng på stranden och jag är så taggad!
xxx.

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
Du har ju en såå fin blogg!!
nouw.com/ellenholmberg
mayaparnevik
mayaparnevik,
Men åååh vad glad jag blir! TACK <3
nouw.com/mayaparnevik