LEVA I NUET

Jag har suttit hela morgonen och bläddrat runt på Pintrest. Kikat på lite inredning, lite bröllopsinspo och så snubblade jag över dessa bilder. Blir på något vis lite lugn i själen när jag ser dom. Lycka, kärlek, vänner och att leva i nuet. Jag gillar dessutom "vintage" känslan på bilderna vilket påminde mig om att jag verkligen måste införskaffa mig en film kamera. En sån där gammal sådan som man måste lämna in till butik för att ens kunna framkalla bilderna. En sån vill jag införskaffa mig. Har även bestämt mig för att börja att skriva dagbok. Sist jag gjorde det var jag 6 år (?) men känns så himla mysigt. Tänk er att skriva ut lite bilder, klippa och klistra och skriva en rad eller två under bilderna. Känns fint att ha när jag blir äldre tänker jag!
Bilderna får mig även att tänka på hur mycket jag skulle vilja dra till landet. Bara umgås med familj och vänner utan några måsten. Stänga av mobilen i en vecka, bada och basta, äta och dricka gott och lyssna till när min "kusin" Sophie spelar gitarr och vi alla sjunger med.
Så man skulle väl utifrån detta kunna säga att jag längtar efter att leva lite mer i nuet. Umgås med nära och kära. Skratta så magen viker sig. Ja, ni vet nog vad jag menar <3

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Jag älskar också vintagebilder, kan sitta och pinna dom i timmar.
nouw.com/johannagrahn