LÅT STUDENTLIVET BÖRJA

STUDENT 2019

God morgon babes! Hoppas ni hade en fin måndag, det hade i alla fall jag!
Nu är skolan igång igen efter ett hektiskt lov. Helt ärligt känner jag mig inte alls utvilad då jag haft en lång lista att göra varje dag... Jaja! Jag och min klass kickstartade veckan med mössprovning för att mäta storlek osv inför studentmössan. Nu börjar jag äntligen förstå att det skoltiden snart nått sitt slut! Hur sjukt? 12 jäkla år av skola... GALET!
När jag kom hem igår la jag aaaaaalldeles för mycket tid åt att designa min mössa. La till onödiga detaljer hit och dit! Inte en människa kommer ju lägga märke till vad jag har broderat inne i mössan eller om jag har ett märke uppe på mössan eller ej... Slutade med att jag imorse tog bort det mesta och gjorde den rätt clean. Bra för plånkan också ;-) Till vänster ser ni ett första "utkast" på hur mössan kommer se ut. Champagne text och marinblå kristall, älskart! Går ju trots allt ekonomi så någon måtta får det la vara... Studentskivan är redan inbokad, likaså flaket. Detta börjar kännas verkligt nu! Det enda jag har kvar är egentligen bara klänning och klackar. Har en "back-up" klänning hemma om det skulle krisa sig. Sååå taggad hörrni!!

  • STUDENT 2019
  • Nära Talltitevägen , Åkersberga

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Åh, saknar det så mycket. Bara känsla utav att få designa sin egna studentmössa var magisk, ta vara på dagarna nu innan studenten. För mig var det de roligaste jag någonsin varit med om :')
nouw.com/tiffanykarlsson