Julmiddag och lansering

Igår kväll inträffade årets första julmiddag som anordnades av ingen mindre än Nelly.com.
Ett gäng på 20 tjejer (+ Ludwig) blev upphämtade av två limousiner (!!) som sedan tog oss till Delikatessen. Där väntade mingel och bubbel och julstämningen var på topp.

Kvällen var tillägnad Moa, Lovisa, Hanna och Molly som fotade årets julkampanj för Nelly. Så jäkla snygga alltså!

I högtalarna spelades julmusik och runtomkring oss såg det ut såhär. Julstämning deluxe och ingen var gladare än jag ;-)

Mingel mingel mingel<3

Topp- HÄÄR (klick) // Byxor - HÄÄR (klick)

Jag och världens snyggaste människa Rebecca!

Till middag bjöds det på chark, röding och rotfrukter. Otroligt gott om ni frågar mig! Innan middagen fick vi även lyssna på körsång. Mysigt <3

Jag och Emilia blev sen tvungna att smita vidare till nästa event då vi ville fira Linn som släppt sin allra sista kollektion för NA-KD. Om ni klickar HÄÄÄR kommer ni direkt till hennes kollektion som ni bara MÅSTE spana in. Vi lyxen att plocka med oss lite plagg hem och jag är så taggad på att visa er sen<3

Det blev en rolig middag på KASAI tillsammans med ett härligt gäng tjejer. Vid midnatt tackade jag för mig vilket känns skönt nu såhär i efterhand. En väldigt lugn fredag väntar där allt jag har planerat är att träffa två vänner och att försöka få in ett träningspass. Väldigt skönt om ni frågar mig!

Kram <3

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men huuuur snygg är inte du?!
nouw.com/johannagrahn
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men wooow! Kopierar Johannas kommentar rakt av! 😍
nouw.com/matildaberlin