Julbak

Hej kära bloggläsare:-)
Jag är äntligen (!!!) inne i mitt julmode! Så himla härligt för julen är verkligen det bästa jag vet! Firade detta genom att bjuda hem mina närmaste tjejkompisar från klassen för att julbaka. Det blev både lussekatter, lussebullar och pepparkakor. Inte nog med att det var mysigt att baka- utan gott blev det också! Vi avslutade nämligen med en fika och en varm oboy. MUMS!
Julpyntade även lite smått igår, tror vi ska fortsätta idag! Blir så himla glad i kroppen av att se stjärnor i alla fönstren när man går hem i mörkret. Sån varm feeling liksom. Trots att det inte är snö på marken så känns det verkligen som att julen är här!

Vet att det varit väldigt stor efterfrågan på att jag ska göra ett inlägg om julklappstips. Jag själv vet att det är sjuukt svårt att hitta något som "mottagaren" verkligen vill ha. Gillar inte idén av att köpa bara för att köpa. Så ska ta mig tid i eftermiddag/imorgon och försöka fixa ett bra inlägg om det. Men viktigt att komma ihåg är att försöka anpassa presenten till mottagaren. Man behöver inte lägga ner massor med pengar bara för att mottagaren ska bli glad, kom ihåg det!

Hoppas ni får en underbar kick start på veckan, trots regn och rusk! Inte många veckor kvar till julen <3

PUSS!Gillar

Kommentarer