JAG KLARADE DET

Givetvis så klarade jag av dagens planer galant! På morgonen kändes det dock kämpigt och kände verkligen att "det här är inte min dag". Under tiden jag fixade mina naglar fick jag 30 min att bara pusta ut och sitta tyst vilket ändrade mitt mindset för hela dagen. Jag körde sen ett armpass på gymmet och därefter var jag på strålande humör igen. Behövde lite egentid helt enkelt ;-)

Efter att jag hade packat några timmar så svirade jag om till en lite snyggare outfit, på med smink och håret blev lockigt.
Sedan bar det av mot Täby centrum för att möta upp Ellen för att fota lite.

Hade en bild framför mig att jag ville fotas i klänning på en äng. Känns så somrigt på något sätt. Letade runt på Google maps efter ängar i Täby-området och frågade även runt bland vänner utan någon större framgång. Därav tog jag på mig en "streetstyle" inspirerad look. På tåget påväg till Täby så såg jag däremot flertals ängar och precis runt hörnet fanns det en superfin! Så där fotade vi, ÄLSKART!

Här är en liten smygtitt på en av bilderna! Så taggad på att se slutresultatet och jag lovar er att visa bilderna så fort jag fått dom!

Efter att jag kramat av Ellen mötte jag upp min vän Isabel för ett glas vin. Jag och Isa gick högstadiet tillsammans och har hållit kontakten sedan dess. Är så otroligt glad att jag har henne då vi aldrig har tråkigt tillsammans! Vi blir så "skojiga" när vi är med varandra hahah.. Vi drog sedan vidare och mötte upp Danne plus andra vänner på en krog vilket var super kul!

Nu håller jag på att packa för fullt inför en festivalhelg på Lollapalooza. Vloggkameran hänger med så håll utkik nästa vecka på min YouTube!

Gillar

Kommentarer

Alan,
With Canon you can... Simpelhet i sitt optimerade skal.
youtu.be/ZAllZ1r4lJU