JAG HAR TAGIT STUDENTEN

Hej fina ni.
Har varit tom på ord de senaste dagarna, BOKSTAVLIGT TALAT! Igår fick jag tillbaka min röst som försvann helt i onsdags. Fram till i fredags kunde jag inte säga ett enda ord. Kunde endast viska haha.. Nog om det- vi tar allt från början!
Min student började hos en killkompis i klassen som hade fixat en så fin studentfrukost.

Alla var så himla fina! Pirrade i magen av att se alla vita klänningar och killarna som bar kostym. Jag visste att något stort väntade!!

Såhär såg jag ut dagen till ära! Har fått tusentals frågor om vart klänningen är ifrån och den kommer ifrån DM-retro. Om ni vill köpa en likadan så vill jag förvarna om att skärpet inte alls ser ut som på bilden ovan eller på deras bild! Skärpet är jätte smalt och hänger jätte mycket- därav gick jag till skräddaren och sydde om mitt!
Skorna är från asos- ÄLSKAR DOM!

Jag och min vän Jossan <3

Efter frukosten drog vi i samlad trupp till skolan. Där väntade proträttfoto, gruppfoto, mentorstid och slutligen mat! Precis innan lunchen var jag så slut i hela kroppen. Hela skolan var tömd på energi haha så lite mat i magen satt väldigt fint!

Efter lunchen samlades alla 400 studenter i vår aula för en sista samling. Om energin var på 0 vid lunchen så höjdes den till max på 1 minut. Jag får rysningar när jag tänker tillbaka. WOW.
Estetklasserna sjöng medley på alla BRA låtar ni kan tänka er och alla studenter sjöng med. Finner inga ord för stämningen inne i aulan. ALLSTÅ WOW!
Efter massa sång så var det dags för utdelning av stipendier och jag fick pris för "årets jurist" vilket var väldigt kul!
Kanske jurist man ska bli, trots allt haha..

Efter aulan blev det UTSPRING! Vi sprang ut som tredje klass till låten "It´s time" (från 2 min). Adrenalinkicken innan hahah... Oj så taggad jag var!! KÄNSLAN säger jag bara!! VAMOS!

Hela tjocka släkten stod och hejade på mig och sjöng (OA MAYA P SÄG OA MAYA P) haha.. SÅ KUL! Fick så himla mycket fina gosedjur, studentplakat och jättemånga varma kramar. Älskar alla fina människor som jag får kalla min familj <3

Åså blev det att åka av i flaket vilket är det ROLIGASTE JAG GJORT! Oj så kul jag hade! Skrek ju som ni kanske vet bort min röst så blev helt hes därefter. Vi åkte sammanlagt i 45 minuter och hade 3-4 flak öl per person vilket räckte precis! Tips till er som tar nästa år ;-)
Helt öldränkt kom sen pappa och hämtade mig för att skjutsa mig till min mottagning.

Jag hann duscha och sminka mig på REKORD TID och hann precis lagom i tid tills gästerna kom.
Här är jag och min fina och underbara pojkvän! Inte ofta vi fångas på bild tillsammans men ibland så ;-)

Sen var det slut på bilder! La ifrån mig mobilen nästan hela kvällen för jag hade så JÄKLA KUL! Min mottagning var verkligen HÖGT över mina förväntningar. Fick otroligt fina tal av mamma, pappa, morfar och min "kusin" Johan. Fick hela tre sånger av mina kusiner + pojkvän och stämningen var verkligen PÅ TOPP! Vi käkade middag, snackade massor och på kvällen blev det dans och beerpong. Vid två tog musiken sin sista ton och jag och de som var kvar satte oss på bryggan sista halvtimmen och pratade om livet.
Hade en sån fantastiskt fin dag. Den var verkligen HÖGT över mina förväntningar. Stort tack till alla som gjorde den så himla bra. Utan er är jag inget. <3

Gillar

Kommentarer

Mary
,
Hej Maya! Grattis, måste verkligen säga att det här nog är en av de finaste studentmottagningarna jag någonsin sett. På videon sa du att tältet kommer från fransaugustab, men undrar bara vilken storlek du tog och ungefär hur många människor det rymde? Återigen, videon och din student var så fin och jag kunde nästan känna en andel av lyckan du utstrålade. Massa kramar!
mayaparnevik
mayaparnevik,
Tack fina du!! Gör mig så innerligt glad!! Ja tältet va 10x6 m och vi var sammanlagt 75 personer tror jag som satt ner. Massa kramar<3
nouw.com/mayaparnevik