JAG HAR BOKAT RESA TILL.....

New York

Åhhh ni förstår nog inte min lycka som jag känner just nu! Jag känner mig sådär pirrigt lycklig och fri.
Sent igår kväll bokade jag nämligen en biljett New York där jag kommer få spendera fem dagar med min älskade kusin Philippa. Strax efter att jag bokat biljetten skickade hon mig en plan över våra dagar där och det började pirra ännu mer i magen!!! En helg fylld med shopping, träning, karaoke och häng på deras rooftop. JA, ni hör ju hur bra det låter!!
Jag var ju i New York förra våren och staden fångade verkligen mitt hjärta. Så himla taggad på att åka tillbaka <3

Los Angeles

Efter New York åker jag vidare till LA där jag kommer bo hos min bästa killkompis John som numera pluggar där. Vi har gått i samma klass sen 6-års så vi har känt varandra 13 år nu. Hur sjukt, haha??!! Min kusin Phoenix har dessutom precis börjat collage där så tanken är att även hänga lite med honom. Det kommer bli min första gång i Los Angeles och jag ser så mycket fram emot att få se lite nytt.
Hur som helst så känns det så himla bra att ha bokat allt nu. Min absolut favoritkänsla är känslan av att vara påväg. Påväg till något större och just så känner jag just nu! USA lockar mig otroligt mycket så att få spendera 10 dagar där känns bara så himla rätt. Ååååh så taggad jag är!!

Gillar

Kommentarer

Malla
,
mysigt med stor stan och kusin häng 💕
kommer du åka förbi och hälsa på penny och atticus? Hoppas du kommer kunna njuta av resan till max! Du är grymt bra fotograf Maya 😊😊❤️