Jag är ett riktigt nutella monster

.....men senaste månaden har jag faktiskt inte ätit det en enda gång! Imponerande va? Bröt dock det där löftet igår när världens snällaste mamma hade åkt och köpt färskt bröd på morgonen.. Men jag tycket att man kan få unna sig lite Nutella ibland. Eller vad tycker ni haha?

Märkte dock av direkt att kombinationen av ljust bröd och Nutella inte är det mest ultimata för mig mage. Trots att det är gott så mår jag så fruktansvärt dåligt av det. Tycker att det är okej att unna sig ibland men det visade ju sig nu att jag faktiskt klarar mig utan nutellan ett tag, så varför ens äta det? ;)

Hittade idag den här boken som jag fick i julklapp av mamma. Tänkte att jag snart ska ta och börja läsa den!! Det är en bok som innehåller både recept på mycket gott men även mycket text om vad man mår bäst av att äta. Tror det kan bli väldigt lärorikt om inte också väldigt intressant.

Funderar på att ta någon vecka eller två av att bara äta bra mat. Tror jag själv kommer må så otroligt mycket bättre av det, vilket kan behövas nu när det är en pluggperiod i skolan.

Kan skriva mer om det sen. Men först- en prommis i det vackra (får man säga?) vårvädret :-)

Kram

Gillar

Kommentarer