Inredningstokig

​God morgon<3
Jag ställde klockan på 7.30 i tron om att jag skulle orka ta mig till gymmet vid 8 men slutade med att jag somnade om. Vad trodde jag liksom, haha? Istället gick jag upp vid 8.30 och åt en frukost med mamma framför nyhetsmorgon. Mysigast så!
Nu har jag slagit läger i soffan och letar ​​för fullt efter inredning till vårt vardagsrum. Mamma har under flera års tid klagat på att vår inredning inte är sammanhängande och när jag kommit med mina invändningar så har hon velat behålla just precis allt. Det bruna köksbordet i trä håller hon så varmt om hjärtat så jag har nu insett att det är den bruna färgen vi måste gå på. Därav fick vår gråa soffa åka upp till TV-rummet och den bruna i Manchester flytta ner till vardagsrummet igår. Att vi inte kommit på det tidigare? 
Nu fattas bara nytt soffbord, matta, gardiner, kuddar, lampa och lite växter. Tänker mig två soffbord i glas med svart ram för att fånga upp tavlorna som hänger på väggen. Lika så en svart fotlampa som böjer sig från hörnet över soffan. Sen en beige matta, beiga kuddar, beiga gardiner i sammet och beige vass som jag vill ha i en pampig vas. Vad tror ni om det?
Svart, brunt och beige. Funkar det? ​​
Jag försöker även övertala mamma att byta ut våra vita köksstolar till svarta då vi just nu har ett brunt bord med vita stolar som har svarta ben. Hur gick det till, hållååå????​
Ska såklart visa er när allt är klart sen. SPÄNNANDE!​

Gillar

Kommentarer