I'M BACK IN BUSINESS

Hej mina fina änglar! Hur mår ni? Jag mår bättre än sist!
Den senaste månaden har bloggen medvetet stått tom då jag haft alldeles för många bollar i luften. De två sista veckorna i september hade jag en riktig spurt period i skolan med massvis av prov och inlämningar samtidigt som jag kämpade för att ta mitt j*vla körkort. Det absolut värsta jag vet är att göra något halvdant så la ner hela min själ i allt jag gjorde. Ni som känner mig vet ju att jag alltid gör mer än vad som krävs, främst inom skolan. Ovanpå detta så har jag försökt göra mitt bästa med att få ut en video varje onsdag, uppdatera instagram, gå på möten och svara på mail så ofta jag kunnat. Men tillslut sa kroppen ifrån. Jag åkte på förkylning efter förkylning (mitt immunförsvar försämras rejält när jag är stressad), tappade massa hår och blev likgiltig inför allt. Kände inte ens lycka när jag klarade både teorin och uppkörningen utan hade istället mega ångest inför kommande prov och allt som behövde bli gjort tills dess. Det hela blev även värre av att jag inte kunde träna eftersom träning alltid har varit min mentala räddning. Nästintill varje kväll slutade i gråt för minsta lilla motgång.

Under helgen som var så fick jag äntligen tid för att ta hand om mig själv. Det har börjat bli lugnare i skolan, jag satte jobbet åt sidan och gjorde endast saker som jag själv ville. Jag börjar äntligen känna mig frisk och sugen på att göra saker. Har dessutom försökt ta kvällspromenader och köra lugna pass på gymmet, bara för att komma bort från alla måsten och aktivera kroppen en stund. Nu känner jag mig redo för att väcka liv i bloggen igen. Hade jag fått bestämma så hade jag beställt första bästa utlandsresan, hoppat av skolan och bara gjort det jag tycker är kul- Blogga, Instagramma och YouTubea. Lever på hoppet om att detta möjligvis är det liv jag kommer leva om ett år. Det är mitt mål ialla fall. ;-)

Så jaa.. Där har ni en liten sammanfattad uppdaring om vad som hänt medan bloggen ekat tom. Nu är jag redo för att prioritera mig själv och sätta krut i mina sociala medier. I'm back in business med andra ord! Kickstartade detta nya kapitel i livet med att klippa håret kort. Och då menar jag verkligen kort!
Visar er bilder i nästa inlägg!

Puss och Kram <3333​​​

  • Nära Talltitevägen , Åkersberga

Gillar

Kommentarer