HUGO BOSS

Igår var jag bjuden till en kväll tillsammans med Hugo Boss på Nobis Hotel. Om jag ska vara helt ärligt med er så var jag väldigt nervös över att gå dit. Trots att jag alltid brukar gå på event själv så brukar jag alltid känna någon eller några väl på plats. Det gjorde jag däremot inte igår vilket gjorde det lite extra pirrigt i magen. Men jag bestämde mig rätt snabbt för att se det som en utmaning och det gick faktiskt hur bra som helst om jag får säga det själv.

Kvällen började med mingel där det bjöds på tilltugg och dryck. Jag pratade med drivna och kloka människor och blev väldigt inspirerad.

Martin, Joelina och Sebastian pratade om fyra dofter från Hugo Boss och vi fick ta del av både dofterna och historien bakom.

Sen väntade en sittande middag på Bistro Nobis, Bino, och middagen inleddes med spontansång av Charlie King.


Vi åt god mat och pratade om väldigt intressanta samtalsämnen. Ofta blir samtalen ytliga under eventsammanhang men jag tyckte att samtalen runt bordet var väldigt givande. Dessutom vill jag tipsa om Bino. Blir alltid lika nöjd över maten när jag ätit där!

När klockan började närma sig elva började jag bege mig hemåt och kände mig stolt över mig själv. Stolt över att jag efter många om och men ändå vågade mig dit och hade väldigt kul.

Tack Hugo Boss, Scandinavian Cosmetics, Martin Hansson & Sebastian Magnani för en fin kväll.


Foto: Amanda Moritz

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229