HETT TIPS

Kjol- H&M // Skjorta- H&M (herravdelningen) // Skor- Balenciaga // Väska- Gucci

God morgon från ett molnigt Marbella!
Mamma och pappa har redan hunnit bestiga ett berg medan jag endast hunnit äta frukost och dricka kaffe så jag tänkte att jag berättar om gårdagen istället, haha..
Efter en hel dag på stranden åkte jag och pappa till guccibutiken för att klaga på min väska som tappat färg på både "G" märket och kedjan... Får det ens hända? Personalen sa att de skulle bli tvungna att skicka den till Italien som fick avgöra om en reklamation skulle bli aktuell eller inte och tyckte att det skulle vara bäst om vi gick till butiken i Stockholm istället. Däremot köpte jag ju väskan här i Marbella förra året så vet inte om butiken i Stockholm kommer ta emot den...? Någon som har erfarenhet inom detta?

I vilket fall som helt så åkte vi till Benalmadena som ligger 50 minuter från Marbella. Vi åkte dit då jag väldigt gärna ville äta på en köttresturang som heter Angus. Åt där veckan jag spenderade där med tjejerna och tyckte maten var magisk, så ville ta med familjen.

Kolla på min käre broder. Hur fin är han inte? Ögonen!!! Han kommer krossa många hjärtan han...

Som jag sagt så många gånger tidigare så älskar jag när brödet kommer in. Extra bra var det igår när jag var vrålhungrig. Färskt bröd med vitlökssmör på. Mums.

Sen kom oxfilen in och jag la på en klick vitlökssmör som fick smälta på köttet. Åh så gott det var. Bara smälte i munnen. Försöker så gott jag kan äta vegetariskt när jag är hemma men skulle aldrig kunna klara mig utan sånt här. Detta sätter verkligen en guldkant på min vardag. Till detta beställde jag in pommes som jag doppade i en pepparsås. Mmmm!
Ett hett tips till er som är i trakterna.

När jag kom hem så ringde jag upp Danne på facetime som jag inte träffat på hela två veckor nu. Åh vad jag saknar honom <3 Blev en sån stor kontrast från att vara med varandra konstant en vecka på Cypern till att inte träffas alls.
Jag saknar hans närvaro så mycket! Han får mig ALLTID att skratta. Alltid.

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Men åhh så fin!!
nouw.com/matildardn
KateOgembo
KateOgembo,