Helgen från min mobil

I fredags kväll samlades hela tjocka släkten för en vinprovning. Fyra röda viner skulle provas från ett område i Italien. Jag har ännu inte samlat så stor erfarenhet när det kommer till röda viner så jag var sååå taggad på detta! Vi fick själva försöka sätta ord på smakerna. Vissa viner hade verkligen inslag av stall och läder vilket var sjukt häftigt! Vi fick även gissa årtal på vinet samt pris, spännande! Prickade rätt på några områden i alla fall, stolt ;-)

Lördagen började tidigt då ett event hos Elly Pistol började redan klockan 9 på morgonen inne i stan. Jag fick kika runt på deras fina kläder och fick sen plocka med mig ett set hem. Fick bli ett grått mjukis set av det absolut skööönaste materialet. Levde i det setet hela gårdagen <3

På eftermiddagen åkte jag, pojkvännen, pappa och min lillebror in till Mall of Scandinavia för att göra lite ärenden. FIck med mig superfina kläder från Zara och två fluffiga kuddar till mitt rum. Tanken var egentligen att köpa hem stolen ovan men de hade den tyvärr inte i lager vilket var så satans snopet.... Tar fem veckor att beställa hem den, SUCK!
Fick däremot precis ett meddelande om att mitt bord från Ikea nyss har anlänt vilket känns såå skönt! I min nästa vlogg (som kommer ut imorn) får ni även en liten uppdatering på hur rummet ser ut nu. Det vill ni inte missa!

  • Nära Stora Marknadsvägen , Täby

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Åh mys! Älskar dina vloggar där du gör om på ditt rum 😍
nouw.com/tiffanykarlsson
lii
,
Varför svarar du aldrig på DM? äru för cool?
Isabelle
,
Åh visa gärna lite vad du shoppar, älskar din stil!