Hej hjärtan<3

Frågade för någon dag på min insta-story om ni ville att jag skulle börja blogga igen, och fick sååå fin respons! Det värmer verkligen och jag blev dundertaggad att börja sätta fingrarna på tangentbordet igen och börja skriva!!
Men för att summera det hela.. vad har hänt sen sist då?
Jo, jag kickstartade mitt sommarlov med en resa till Ibiza med min fantastiska pojkvän! Han fick det i 20-års present i februari så vi hade verkligen sett fram emot denna resa väääldigt länge. Ibiza var såå fint, verkligen över mina förväntningar!! Kristallklart vatten och sol- krävs inte mycket mer för att göra mig glad!
Har försökt övertala familjen att dra dit nästa sommar och hyra en båt att bo på! Hade varit magiskt!!

Någon vecka senare så drog familjen och några vänner till Marbella! Vi hade det hur mysigt som helst! Vi pendlade mellan sol, bad, träning, mat och shopping. Precis som det ska vara alltså!

Vi hittade även världens coolare vandringsled som ligger i Benahavis! 1,5h vandrar man alltså längst en flod med magisk miljö! Rekommenderar verkligen <3
Vi drog även på en dagsutflykt till Teneriffa! Kritvit sand och väldigt klart vatten men blåsigt värre haha;) sanden piskade verkligen i ansiktet...

Utöver resorna har jag spenderat mina dagar på mitt (nya?) jobb. Började nämligen på Ica i maj och har jobbat där sedan dess! Perfekt att kunna tjäna lite egna pengar vid sidan av skolan ;)

Nu är jag übertaggad på att få skriva om allt och inget och hoppas verkligen att ni vill va med mig!

XoXo,
Maya


Gillar

Kommentarer

Alicia
,
Vilken Ica jobbar du på? 😊
Alicia
,
Och hur fick du jobbet?