Heat cravings

Hej på er babes! Vad har vi gjort för att förtjäna denna värmebölja?? Helt sjukt!
Blir nästan lite irriterad på mig själv när jag klagar över att det är "för varmt". Aldrig är man nöjd liksom, haha! Kanske dags att ändra mindset helt enkelt och njuta av värmen så länge den varar ;-)

Hur mår ni förresten? Jag mår bra! Kom nyss hem från ett svettigt träningspass på gymmet och ska strax sätta mig och försöka bocka av dagens "To do list". Är nästan omöjligt att plugga när vädret skriker sommar. Allt jag vill är att ligga och sola och lyssna på poddar. Men icke sa Nicke, 4 prov och inlämningar kvar innan jag får gå på sommarlov. Som jag längtar! Inte långt kvar nu dock, så gäller att kämpa in i det sista ;)

Har knappt några planer inför sommaren vilket jag tycker är väldigt skönt. Som ni vet så sa jag upp mig på ICA så nu i sommar är jag fri från alla måsten. Tror detta kommer bli väldigt välbehövligt för min del. Jag har pluggat som bara den i flera månader i sträck nu så jag är verkligen värd att bara göra inget. Blir nog massa sol och bad, åka ut med båten och massa härliga släktmiddagar. Marbella får jag heller inte glömma! Som jag längtar!!

Nej, nu är det dags att ta itu med lite plugg!

Xxxx

Gillar

Kommentarer

Alicia
,
Bikinin 😍 Vart är den ifrån?
Rebeccass
Rebeccass,
Åå!! You go girl!! Har sagt det förrut men säger det igen, du är så insperenade och älskar verkligen att läsa din blogg! Puss på dejjjj<3
nouw.com/rebeccass