HALLOWEEN

Jag hade en väldigt välbehövlig gårdag. Jag gjorde verkligen rätt i att ställa in allt och bara lyssna på kroppen. Ibland behöver jag sånna dagar!
Jag fick en hel del jobb gjort på eftermiddagen så det fick bli Halloweenfirande hemma hos min moster på kvällen. Nästan hela släkten var samlade samt familjevänner och vi blev bortskämda med världens godaste pasta och bubbel. Två favoriter i ett. Vi spelade sällskapsspel, snackade om livet och hade det supermysig bara!
Jag var sen bjuden hem till min kusin Peg på Halloweenfest men hade tyvärr 0 ork i kroppen så jag stannade kvar hos min moster och däckade sen i soffan vid 21-tiden, haha! Vilken tant man blivit va.

Nästan alla var utklädda och fina Atticus var med och firade! Mysigt <3

Idag vaknade jag vid 6, åt frukost och gick sen på ett crosstrainingpass som började vid 8. Därefter har jag bara haft en fixar-dag där jag verkligen tagit tag i allt som jag skjutit upp allt för länge. Inga stora grejer alls men med tiden har det blivit till en lång lista av grejer som jag bara struntat att ta tag i, men idag så var det dags! Har tre saker kvar på listan som jag tänkte sysselsätta mig med nu. Sen tar jag helg vilket jag inviger med en riktig tjejkväll med mina favoriter. Jag, mina kusiner och några andra vänner ska ut och jag är ruggigt taggad.

Ha en fin fredag fina ni <3

Gillar

Kommentarer