Gott och blandat

Vardag

Hej fina ni!

Såg att jag fått så otroligt många nya läsare när jag klickade in här idag, sjukt kul enligt mig! Välkomna!

Slutade i alla fall 11 idag vilket var jätte skönt. Gick direkt och fixade nya akrylnaglar- fick bli beige-gråa denna gång. Blev superbra då det passar till det mesta! Känns dock lite konstigt att man känner sig snyggare med nya naglar haha! Men kanske det som krävs för att piffa till sig själv under denna förskräckliga årstid där vädret pendlar mellan blåst och slask. Kan intyga på att jag verkligen är redo för våren!! Nu menar jag inte bara klädväg utan även för att man blir så otroligt mycket piggare och gladare när det är ljust ute när man kliver upp på mornarna.

Fick en hel del gjort i helgen angående rummet. Två nya hyllor har pappa skruvat upp, jag och Danne monterade ihop en ny klädställning och så har jag och mamma fixat lite med nya duntäcken och påslakan. Tror mitt rum kommer bli super mysigt! Är jätte taggad på att visa er sen.

Ska ta och skriva de sista raderna på min historia inlämning nu innan jag tackar för idag. Så får bli ett godnatt från min sida.

Puss

Kan inte säga annat än att jag verkligen längtar tillbaka till Thailand. Om jag fick välja skulle jag helst velat vara där redan igår haha!

Gillar

Kommentarer