GOTT NYTT ÅR

GOTT NYTT ÅR kära vänner!! Hoppas ni mår superbra<3
Att det redan är 2018 känns så sjuuukt!! Tiden bara springer iväg känns det som.
Har haft världens bästa jullov. Startade lovet med att åka till Österrike för att åka skidor i alperna. Spenderade julen där tillsammans med familjen på pappas sida vilket var super mysigt då jag inte träffar de så ofta. Hade även så tur med vädret! De 2 första dagarna var det 7 grader och strålande sol!! Fantastisk skidåkning alltså! Dagarna efter kom det massor med ny snö så då blev det puuuuder ;-)
Hade även en underbar julafton trots att det inte blev så ”traditions-aktigt”. Mitt i frukosten får nämligen jag och min bror reda på att vi ska åka till USA! Jag blev verkligen Såå glad!! Resten av dagen spenderades i skidbacken och så avslutade vi med middag och paketöppning, mysigt liksom!

Är nu i Florida och kom hit för två dagar sedan. Så underbart att vara här! Min pojkvän överraskade mig när jag kom hit så nu slipper jag sakna honom haha :) Så himla tacksam att mina föräldrar ger mig möjligheten att både få åka skidor och sola på samma lov<3 Bästa av två världar, helt klart!
Hade även världens bästa galaxy party igår då jag fick fira in det nya året med de jag älskar mest. Dansade hela kvällen så idag är man lagom trött haha...

NU: Byta om till pyjamas och kolla på film. Regnar idag så det blir en bra kombo.
Kram på er <3

  • Nära Martin County, Florida, USA

Gillar

Kommentarer

IdaAhlquist
IdaAhlquist,
Så mysigt jullov! Var kommer ditt fina halsband ifrån? Verkligen superfint!
nouw.com/idaahlquist
Idaellinor
Idaellinor,
du är verkligen sååå snygg!!
nouw.com/idaellinor