GOTT & BLANDAT

God morgon hjärtan!
Trots att det bara gått en dag sen jag skrev här sist så har jag längtat så mycket tills jag får kika in här igen. Jag totalt älskar att blogga, att skriva av mig, dela med mig med en kaffekopp bredvid mig. Kvalitetstid enligt mig! Jag har bloggat till och från i 10 (!!) år nu. Hur sjukt??? Att det just nu pågår en diskussion om att bloggarna kommer dö ut gör ju mig så ledsen. Det här är ju som min lilla bebis! Hoppas ni vill stanna kvar <3

Gårdagen spenderades i alla fall på stranden. Efter en vecka vid poolen var det skönt att få lägga sig på stranden med havsbrus och svalkande vindar. Har däremot lite svårt för känslan man har efter man badat i havet- ni vet när man är invirad i salt och känner sig allmänt äcklig. Därav blev det inga dopp för mig igår...

Vid 13 så blev det lunchdags och jag beställde in en sangria. Till skillnad från de sangriorna jag druckit innan så smakade denna lite kokos istället för apelsin! Spännande att testa något nytt men föredrar nog apelsin lite mer ;-)

Till lunch beställde jag in en tonfisksallad som jag alltid gör när vi äter på den här restaurangen. Har tyvärr inte lagt restaurangens namn på minnet men det är den första restaurangen på stranden som ligger vid shoppingcentrumet.

Vi beställde även in en Gambas Pil Pil att dela på som är så galet gott.

Efter lunchen låg vi på stranden i två timmar till och jag lyckades ta en nap i 40 hela minuter, haha.. När jag vaknade upp visste jag knappt vilket år det var... Ja ni fattar känslan, haha! Har dessutom börjat lyssna om alla avsnitt av livet på läktaren för femte gången och kan ärligt talat snart alla "repliker". Vem är man ens liksom? Fangirl deluxe.

Till middag slängde vi in fryspizzor i ungen, drack bubbel och spelade kort. Min bror introducerade oss till Chicago som vi sedan spelade under hela kvällen. Sjukt roligt spel men det tar ju sin lilla tid. Jag hade ledningen ett bra tag där men tillslut blev det pappa som kammade hem segern.

Idag när jag vaknade var jag så galet trött. Ansiktet kändes helt svullet och jag var inte alls taggad på springa. Allt jag ville göra var att fortsätta lyssna på avsnittet av Livet På Läktaren jag hade påbörjat kvällen innan så jag tog på mig mina träningskläder och tryckte på play. En power walk fick det helt enkelt bli vilket var skönt. Det gäller att lyssna på kroppens signaler. Min kropp mår verkligen bra av motion men en löprunda idag hade helt enkelt inte gått. Men att lyssna på Maja och Sanna i morgonsolen blev till världens bästa start på dagen.

När jag kom hem gjorde jag frukost- smoothie, papaya, juice och kaffe. Min typiska "marbella-frulle".
Nu ska jag lägga mig på vår takterass med en bok i handen. Jag läser "den tredje rösten" som är bok nummer två efter "springfloden". Åh vad jag älskar känslan av att försvinna in i en bok. När man liksom glömmer bort det faktum att man läser och bara ser bilder framför sig. Att tiden bara rinner iväg och att man plötsligt läst 50 sidor bara sådär. Ja, det ska jag göra nu! Vi hörs<3

Gillar

Kommentarer