Good morning sun

God morgon!
Jag och Danne gick upp extra tidigt för att kolla på soluppgången idag. Sista dagen det ska bli fint väder så man får liksom passa på! Snopet dock att det är klarblå himmel men just precis där solen ska gå upp så ligger det som ett täcke med massa moln.. suck! Men soluppgången var väldigt fin i alla fall ;-)

Blev lite ändrade planer igår då det var så fint väder. Vi ville nämligen passa på att vara ute i solen så länge som möjligt, så vi skippade lunch och shopping. Istället så drog vi vid halv fem-tiden till en bio och såg I,Tonya vilket var en väldigt intressant film. Kanske inte en film i helt min smak men tycker själva storyn var fascinerande. Filmen baserades på en sann historia och handlade om en skridskoåkare. Om ni inte har något bättre för er så kan ni absolut åka och se den.

Tror aldrig att jag kommer sätta mig i en biostol i Sverige efter att ha upplevt bion här i USA. På bion igår så kunde man alltså ställa in den mjuka biofåtöljen så att man låg ner, plus att man kunde beställa in massa mat. Jag och Danne beställde en pizza, hamburgare och sötpotatispommes att dela på vilket var hur lyxigt som helst att äta framför filmen. Mer sånt i Sverige tack!
Nu ska jag göra lite frukost, kram på er!

  • Nära Martin County, Florida, USA

Gillar

Kommentarer