Good Morning Sun

​God morgon änglar!
Åhh vad jag kommer sakna dessa mornar. Tycker det är SÅ mysigt att vakna klockan sju och springa upp på vår takterass för att kolla soluppgången. Får liksom lyckorus i hela kroppen!! Ingen soluppgång är den andra lik. Så magiskt!

Dagens planer är inte många. Mitt plan hem till Stockholm går 6 på morgonen imorgon så jag och tjejerna åker in till Malaga ikväll för att sova på ett hotel nära flygplatsen. Smidigt!
Trots att jag ÄLSKAR detta ställe och helst av allt vill flytta hit så är jag sååå redo för att komma hem. Jag saknar min familj och min pojkvän oerhört mycket och att få sova i min egna säng. Jag har ju dessutom min födelsedagsbrunch på lördag (fyller 18!!!!) så måste fixa och dona inför det. Tro det eller ej så har jag inte planerat någonting inför den brunchen hahah... Får sitta på flygplanet och planera hahah! ;-)

​NU: ​Dricka upp min smoothie och göra mig en kopp kaffe. Jag ska även redigera det sista på min sista Marbella vlogg innan jag lägger mig vid poolen och solar. MYS!​​

  • Nära Marbella, Málaga, Spanien

Gillar

Kommentarer