Gårdagen

Igår spenderades förmiddagen på vår takterass. Där fläktade det mer än vid poolen så där hamnade jag och mamma<3

Jag lyssnade på gamla avsnitt av livet på läktaren (i vanlig ordning) och läste min kära bok. Har nu läst halva boken och vill aldrig att den ska ta slut. Så mysig grej. Att jag inte fick upp ögonen för böcker tidigare... Skulle lyssnat på mamma!

Vid fyra kliade det i kroppen så vi åkte iväg, familjen för att spela padel och jag för att gymma. Drack min första nocco på väldigt länge så fick någon form av energikick haha.. Behövde helt enkelt springa av mig!

Tanken var först att bara springa i 20 minuter men när 20 minuter hade passerat så tänkte jag "vi kör 10 minuter till". Och sen blev det 10 till och 10 till och 10 till. När klockan stod på 57 minuter hade jag sprungit 1 mil (!!!) och för första gången i mitt liv klarade jag att springa en mil på en timme. Eller nja, sprang 5,5 km non stop sen blev det 20 sekunders intervall och 20 sekunder vila på nivå 16,5. Svetten bara rann.

Vi kom sedan hem, fixade i ordning oss och åkte i riktning mot Benahavis. Vägen dit från Marbella är magisk. Man åker bland bergen och sen in i en liten by. Så otroligt mysigt!

Vi satte oss sedan på en restaurang som heter Rufino som mamma blivit rekommenderad där vi till en början beställde in en Pil Pil. Utan tvekan var det den godaste jag någonsin ätit! Så om ni åker dit- beställ in den. Till varmrätt beställde jag in entrecote med pepparsås som smakade som mormors brunsås. Flashback som bara den! Den var super god men hade nog lite höga förväntningar som den inte riktigt levde upp till...

Det här fick bli kvällens outfit. Kände mig så spansk med den röda kjolen haha..
Linnet kommer från Zara, Kjolen från VeroModa, Väskan från Gucci och skorna från Balenciaga.

Hade en riktigt mysig kväll med familjen och när vi sen kom hem vid 10 så somnade jag på bara några sekunder hehe..

Gillar

Kommentarer