FRÅN MIN MOBIL

Och så börjar en ytterligare helg lida mot sitt slut och jag tänkte ännu en gång köra en recap.

Efter lite träning och jobb i fredags åkte jag, mamma och pappa mot Wira Bruk för årets första julmarknad. Vi har två familjevänner som stod där och sålde korv så vi passade på att åka dit när dom stod där.

Det är verkligen något alldeles speciellt med julmarknader tycker jag. Det är som att man kastas tillbaka 200 år i tiden. Det är en sån mysig stämning och sånt lugn över det hela. Älskar det! Att snön låg på marken gjorde ju saken ännu bättre <3

I lördag struntade jag i att ställa klockan (som jag vanligtvis brukar göra) och tog en sovmorgon. Istället vaknade jag vid 9 av den bländande solen och jag var gladast i världen. Hur många soltimmar har vi ens fått i November. På tok för lite enligt mig! Så jag var superglad!!

Jag och pappa bestämde oss för att starta dagen med en promenad längst vattnet. Vi pratade om husen vi gick förbi och fantiserade om hur det skulle vara att bo där. Just den här promenadslingan har jag gått varje vecka sen augusti och ingen promenad har varit den andra lik. Det har varit helt magiskt att få se hur naturen förändras i och med årstiderna. Från grönska och blommor till färgglada höstlöv. Även nu under vintern är det så himla fint att promenera där <3

Efter promenaden blev det gym för både mig och pappa. Jag betade av ett ryggpass medan pappa körde konditionsträning.

Sen julpyntade vi hemma med brasa och tända ljus och kvällen avslutades med grillade grönsaker och julfilm.

Idag, söndag, åkte julpyjamasen på (från H&M) och jag åt frukost i lugn och ro.

Vid 10 hämtade min vän Isa upp mig och vi åkte mot stan med julmusik på högsta volym.

Vi strosade sen runt i gamla stan och gick några varv runt stortorgets julmarknad. Jag försöker alltid besöka den julmarknaden minst en gång om året. Sån mysig känsla!

Jag och Isa hade i alla fall hur kul som helst, vilket jag alltid har när jag är med henne. Vi blir så skojiga och fnissiga när vi är med varandra. Lägger skämt på skämt och skojar om sånt som bara vi fattar, haha! Älskar henne <3

Såhär såg jag ut! Mössa från H&M och kappa från BikBok.

Efter att ha skrattat oss igenom två timmar i gamla stan satte vi oss tillslut på Bröd&Salt och åt varsin bulle och drack varsin kopp kaffe. Mys!

När Isa åkte hem åkte jag vidare mot Lilla Essinge för att hälsa på min kusin som precis köpt lägenhet här. Den är så otroligt fin och jag är så sugen på att köpa en på pricken likadan, haha!

Hoppas att ni får en fin första advent <3

Gillar

Kommentarer