FRAMTIDSPLANER, MÅENDE & MILJÖN

Vart köpte du dina balenciaga skor ifrån?
Dom beställde jag faktiskt ifrån Balenciagas egna hemsida när dom gjorde en restock i somras. Supersmidigt!

Var ser du dig själv om 10 år?
Åh den här frågan är så svår att svara på. Helst av allt skulle jag faktiskt vilja veta svaret om jag nu fick se in i framtiden. Men om jag skulle svara på frågan ur ett realistisk perspektiv så bor jag nog utomlands då. Om 10 år är jag 29 år, förhoppningsvis gift, har hund och ett litet barn. Jag har alltid drömt om att ha lägenheter/hus på lite olika ställen runtom i världen så förhoppningsvis har jag någon typ av bostad i Stockholm, USA (New York/Florida/Los Angeles) och Marbella. Då jag älskar den friheten som jag har just nu så hoppas jag att jag har ett eget företag där jag kan styra och planera mina dagar lite hur jag själv vill. Som det ser ut nu så kommer jag arbeta med något inom mode, ekonomi, träning och mental hälsa. Dessa områden brinner jag för just nu och det känns som något som skulle passa mig på lång sikt. Skulle även vara kul att styra bootcamps och föreläsa. Det får helt enkelt visa sig om 10 år.


Hur gör du för att hålla ångest borta?

Under de perioder där min ångest har varit som värst så har den varit kopplad till skola och den stressen som skolan och prestationsångesten medför. Därav har planering, framförhållning och träning varit oerhört viktigt för mig. Jag tror det mesta handlar om att identifiera vad ens ångest är kopplad till (om det nu går) och sedan försöka hitta strategier för att förebygga att ångesten utlöses. Men för att hålla ren generell ångest borta så tror jag att träning är A och O, i alla fall för mig! Träningen ger mig verkligen ett starkare psyke och jag är så glad och tacksam för det <3

Framtidsplaner?
Återigen skulle jag vilja ha ett solklart och utförligt svar på den här frågan men helt ärligt så är mycket väldigt oklart i dagsläget. Har alltid sagt att jag vill göra en långresa i Asien men jag har dom senaste veckorna börjat tveka lite på det? Om det verkligen passar mig? Hmm..
Nu i höst är planen att enbart jobba med mina sociala medier. Jag älskar den friheten och den spontaniteten jag får ut utav det. Dessutom älskar jag att vara kreativ och får sätta ribban och utmana mig själv. Om en vecka åker jag till USA i två veckor och ska troligtvis tillbaka till Litauen någon gång innan jul. Dock inget som är spikat eller så ännu.
Sen kommer jag ta våren som den kommer. Vill jag till Asien så drar jag dit. Vill jag börja plugga så gör jag det. Vill jag börja jobba med något helt annat gör jag det. Tar livet lite som det kommer! Så olikt mig men just nu ÄLSKAR jag det.


Är du intresserad av miljöfrågan och tänker du mycket på det?

Åh vad jag har haft klimatångest på senaste. Miljöfrågan oroar verkligen mig oerhört mycket. Jag försöker varje dag att tänka vad jag kan göra i vardagen för att leva mer klimatsmart och försöker hela tiden förbättra mig.
Nu på senaste har jag valt att utesluta kött och mejerier i större utsträckning och väljer väldigt ofta vegetariska/veganska alternativ istället. Dessutom har jag ju som ni vet valt att ha en shoppingfri månad nu i Oktober, en utmaning som jag är så taggad inför! Vi (och jag) överkonsumerar tyvärr produkter vi egentligen inte behöver så jag ska verkligen ta mig tiden den här månaden och se vad jag redan har i garderoben och börja använda det mer.
Det jobbigaste med miljöfrågan är väl att jag ÄLSKAR att resa vilket tyvärr inte alls är bra för miljön. Men jag försöker så gott som möjligt att planera mina resor väl och göra bättre ifrån mig inom andra områden.
Har ni några enkla åtgärder som man lätt kan ta in i vardagen så får ni väldigt gärna kommentera! Samlar mer än gärna ihop era tips i ett annat inlägg så att vi kan hjälpas åt och bli bättre.

Hur mår du?
Jag mår väldigt bra! Jag är väldigt nöjd med det livet och den vardagen jag har idag och skulle inte ändra på något om jag nu fick. Det är nog ett bra betyg om ni frågar mig <3

Vart är ditt glasbord ifrån?
Det kommer ifrån IKEA och ni hittar det HÄÄR.

Gillar

Kommentarer