Framtidsplaner

VECKANS FRÅGA

”Vad är dina planer efter att du gått ut gymnasiet?”

Jag har alltid haft en väldigt solklar bild framför mig när jag tänker på min egna framtid. Som ni redan vet så ÄLSKAR jag att resa och jag finner ingen anledning till varför min framtid inte borde innehålla just det. Det bästa jag vet är att upptäcka nya platser, låta huden värmas av solen och svalka mig i kristallklart vatten. Därför tänker jag ge allt för att detta en dag ska bli till min vardag.

Direkt efter gymnasiet är min tanke att jag först ska skrapa ihop pengar. Då jag älskar att arbeta med mina sociala kanaler hoppas jag att jag till 100% kan satsa på detta. Jag kan även se mig själv arbeta i en klädbutik eftersom jag älskar mode och allt som har med kläder att göra.
I början av år 2020 kommer jag att packa resväskan och bege mig iväg i riktning mot Asien. Det är framförallt i Asien som man finner mina dröm destinationer. I dagsläget är tanken att resan inte ska vara under bestämd tid utan förhoppningsvis kommer jag kunna vara på resande fot så länge jag känner för det. När hemlängtan inte går att bota så bokar jag liksom en biljett hem.
I Asien vill jag framförallt båtluffa i Filippinerna och upptäcka så många öar där som möjligt. Har nog inte riktigt förstått hur fint det faktiskt är där förrän @hannasch reste dit och delade med sig av bilder och filmer via sin Instagram. Alltså GAAH! Pirrar i hela kroppen när jag tänker på detta, haha!
Jag vill även upptäcka Bali då jag hört så gott om den ön. Pappa reste dit för något år sedan och kom hem helt mållös. Jag vill även resa till Thailand eftersom det landet har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Min familj köpte ett hus i HuaHin när jag bara var 6 år och sedan dess har jag spenderat många jullov där<3 Kan HuaHin utan och innan så är mer taggad på att upptäcka nya platser i Thailand. Jag vill även resa till Vietnam, Kambodja, Sri Lanka, Malaysia, Lombok och även besöka storstäder som Hongkong och Tokyo. Ja.. Listan är lång och jag vill bara spola fram tiden nu nu nu.

Min tanke är att jag under denna resa, parallellt ska kunna arbeta med mina sociala medier och hålla er uppdaterade 24/7 med bilder, filmer och tips om saker ni inte får missa.

Efter denna resa är min plan att plugga alternativt endast arbeta med mina sociala medier. Min dröm är att en dag utvecklas till en entreprenör som inspirerar andra människor.

Då jag är en väldigt kreativ person så vill jag även skapa något eget inom mode eller träningsbranschen eftersom det är två branscher som jag verkligen brinner för. Kanske kombinera båda branscher och designa träningskläder? Vad vet jag vad framtiden har att erbjuda...

Mitt i allt detta vill jag samtidigt resa och knyta kontakter världen över. Lära mig mer om kulturer och andra språk och utvecklas som person. För att ni ska få en identifierbar bild på hur jag tänker så ser jag mig själv som en blandning mellan Isabella Löwengrip och Janni Deler; En entreprenör som bedriver ett eget företag men samtidigt reser världen runt och upptäcker nya platser.
Ni tycker säkert jag flummar iväg och har för höga förväntningar om framtid och vad jag vill åstadkomma. Men saken är den att jag är stensäker på att detta kan bli min verklighet med en gnutta vilja och slit. När jag vill något ger jag ALLT! Vänta ni bara ;-)


Gillar

Kommentarer

Anonym
,
reste runt i asien och skulle INTE rekomendera att åka till malaysia!! inget trevligt folk, ingen bra mat osv... andra backpackers jag träffade gillade inte heller malaysia! såklart ska du åka dit om du verkligen vill, men av egna erfarenheter och folk som varit där så är det ett big NO
hannasch
hannasch,
GODING!!! Det låter som riktigt bra planer!! Ut och res, se världen, lev livet!!! Det finns inget bättre! PUSS
nouw.com/hannasch