Svar på era frågor

FRÅGOR & SVAR

La ut på min instastory i eftermiddags där jag uppmanade er att ställa frågor varpå jag skulle vara i ett blogginlägg- och here it is! Blev en hel del frågor men de som inte har fått svar lovar jag att svara på i DM! Många frågor var lika varandra så försökte slänga ihop de mest efterfrågade <3

Molly:
Hur redigerar man in de vita prickarna? Älskar din blogg & yt!! <3
Hej Molly, tack för de fina orden! Blir verkligen super glad :-) Har gjort ett blogginlägg om det HÄÄR så det är bara att gå in och läsa, kram!

Filippa:
Hej! Jag kollade på din youtube kanal och gillar dina vloggar jättemycket. Vet du modellen på dina Ray Bans heter? Har du beställt dom, isåfall var ifrån?
Hejsan! Vad glad jag blir!! Modellen jag har på mina Ray-Bans heter "Ray-Ban Round Metal" och jag tror jag beställde dem HÄÄRIFRÅN om jag inte minns fel, kram<3

Disa:
Beskriv din drömresa
Åhhh... Finns så många platser som jag skulle vilja besöka! Men en dröm har alltid varit att åka till Maldiverna. Turkost vatten, kritvit strand och palmer- det kan inte bli mycket bättre. Men innan dess måste pengarna skrapas ihop!
Ända sedan jag var på Ibiza i somras så har jag även drömt om att åka dit igen fast bo på en båt i en vecka. Stället är magiskt och det hade varit riktigt roligt! Vi får väl se om jag lyckas övertala familjen ;-)

Bella:
Kan du inte göra en outfits video? Typ outfits till skolan som ändå är snygga?
Självklart kan jag det! Kul att göra videos som ni uppskattar :-D Om jag ska vara helt ärlig så lägger jag inte ner alls mycket tid på mina kläder i skolan. Kan utan problem gå runt i idrottskläderna den dagen vi bara har två lektioner haha ;) Kanske skulle behöva den videon jag med...!

Maja:
Vad använder du för filter på dina instagrambilder?
Om du klickar HÄÄR så kan du se steg för steg hur jag gör. Även många som efterfrågat om jag kan göra en YT video på hur jag gör och det kan jag absolut göra!

Elin:
Vad hade du för fobi sa du? Du nämnde något i din första Marbellavlogg
Jag hade en magsjukefobi förut vilket var sjukt jobbit. Tog på mina krafter något enormt och hade ett riktigt helvetesår där jag pendlade fram och tillbaka mellan olika psykologer. Men tillslut fick jag äntligen pli på mitt problem och idag är den nästan borta. Verkligen en sådan lättnad då min fobi styrde min vardag helt och hållet.

Meja:
Vilken gymnasieinriktning går du?
Jag går ekonomi juridik ;-)

PMW:
Jag undrar vad du önskar dej i julklapp och om inte du skulle kunna göra typ ett blogginlägg om julklappstips för bror, pojkvän, kompis, mormor osv. Måste bara skriva att jag ääääälskar din blogg och ig, får sån Inspo och motivation!
ÅH!! Vad glad jag blir <3 Ett sånt inlägg kan jag absolut se till att fixa! Hmm.. Önskelistan har jag inte skrivit än... Får suga på den karamellen ett tag till! Men kan se till att slänga in det i samma inlägg, kram!

Gillar

Kommentarer