FÖRSTA DAGEN I CYPERN

KJOL- Asos // LINNE- Zara

Hej fina ni!
Igår kväll, efter en hel dag på stranden, fixade vi oss för en middag ute. Jag drog på min lite lätt smink och en lite finare outfit. Totalt älskar att duscha av all salt från stranden och sen fräscha upp mig hahha<3

Närmare åtta hämtade min helt fantastiska vän Mathilda upp oss vid vårt hotell och vi tog bilen till en superfin utsiktsplats för att se solnedgången. Tyvärr missade vi solen PRECIS men det var så vackert ändå. Vi ska nog tillbaka dit en gång till innan vi drar hem! Jag älskar ju soluppgångar och solnedgångar. Färgerna skapar ju magi.

Vi åkte sedan in till Aya Napa staden för en italiensk middag på en resturang Matilda rekommenderade. Givetvis blev det pasta och supergott bröd därtill<3
Tyvärr har jag glömt bort namnet på restaurangen! Uppdaterar er om jag skulle komma på det.

Hundra meter från restaurangen blev det sedan glass till efterrätt! Jag tog passionsorbet och After eight glass (min favorit) vilket var så smarrigt.
När klockan slog 22 begav vi oss hem igen och jag försökte ivrigt ladda upp min vlogg genom att testa alla möjliga tekniker men gav upp när klockan blev 00.30. Det känns så himla tråkigt när jag verkligen ”stressade” med redigeringen för att få ut videon snabbt och först av alla. Ska försöka boka tid hos Apple pp tisdag, den dagen jag är hemma igen innan Marbella. Hoppas bi fortfarande vill se den då efter att ha sett alla andras lollapaloozavloggar! Min är faktiskt ruggigt bra (om man får säga så själv) så ni får inte missa den!!
Massa kramar<3

Gillar

Kommentarer

Amelinnly
Amelinnly,
Du e såå himla fin o härlig person 💗
nouw.com/amelinnly
mayaparnevik
mayaparnevik,
ALLSTÅ!!!! Fina du!!!
nouw.com/mayaparnevik