Före- och efterbild på håret

God morgon änglar! Hoppas ni har fått en grym start på dagen!
Klockan stod imorse på 05.40 då jag och mamma bestämt att vi skulle övningsköra 6.00. Oj vad det tog emot att gå upp så tidigt, men det var värt det nu i efterhand. Som ni vet så tycker jag inte alls om att köra bil. Har ett sånt kontrollbehov och höga krav på mig själv att jag får PANIK så fort jag inte har kontroll över bilen eller inte kör "perfekt". Därför har det varit sjukt jobbigt för mig när jag fått motgångar i min övningskörning. Idag gick det dock väldigt bra och ska försöka ta med mig det till nästa gång jag kör.
Efter jag kört så åkte vi hem, åt frukost och sen skjutsade min pojkvän mig till gymmet. Klockan hade nu hunnit bli 7.30. Gick trappan en halvtimme och körde lite mage på det. Oj vad svetten rann, haha!

BTW! HUR FINT blev inte mitt hår! Ni ser ju själva hur torra toppar jag hade och det var så fruktansvärt skönt att få klippa bort de. Längden på håret är lite för kort för min smak (jag vill ju ha långt hår haha) men ångrar inte en sekund att jag klippte bort det slitna. Annars hade mitt hår gått av av sig självt haha..
Ljusade även upp med lite slingor för att få en sommarblekt känsla. Så nöjd! Är två slingor framtill som blev lite för skarpa så ska åka tillbaka och fixa det idag. Är i övrigt hur nöjd som helst <3
Vad tycker ni?

NU: Jobba några timmar, övningsköra igen för att sen åka till frissan. Detta kommer nog bli en bra fredag <3

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer

Rebecca Carlsson
,
Wow vad fint!!! Älskar din header btw😍😍
wildanilsson
wildanilsson,
Så himla fint!
nouw.com/wildanilsson
filippaml
filippaml,
åååh vad fint!!
nouw.com/filippaml