FLÄNG PÅ STAN

Innehåller affiliate-länkar

Efter många timmar framför datorn så begav jag min in mot stan för två event. Först ut var ett event med Essie som bjöd på julkänsla, goda bakelser och nagelfix. Jag har ju under det senaste bara gjort "naturella" naglar så jag passade på att måla naglarna röda. Kan fortfarande inte bestämma mig om det är min grej.. Men kul med något nytt!

Såhär såg jag ut. Kappan kommer från NA-KD och ni hittar den HÄÄÄÄR (klick). Idag är det 40% rabatt på den så passa på!

Under kappan bar jag en blus från NA-KD och kostymbyxor från H&M.

När naglarna var fina och efter en och annan lussebulle gick jag, Frida och Rebecca vidare mot nästa event. Det blev en promenad på 20 minuter och vi skrattade väldigt mycket. Stockholm är så himla fint just nu. Jag älskar alla belysningar och den mysiga stämningen. Vill så himla gärna flytta dit nästa år. Hoppas!

Event nummer två hostades av ingen mindre än Elin Skoglund och Poppy Posters. Dom har så otroligt snygga posters som ni bara måste spana in! Eventet hölls i en lokal som inte var så dum den heller. Väldigt häftig inredning om ni frågar mig.

Fick även hänga lite med Rebecca och Elin, två tjejer som jag tycker om väldigt mycket. Vi pratade om allt och inget och bestämde oss rätt snabbt för att ses snart igen.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men wow vad fantastiskt 😍😍😍
nouw.com/matildaberlin
MiaFred
MiaFred,
❤️ snyggt
nouw.com/miafred
celineryden
celineryden,
Tycker VERKLIGEN du passar i röda naglar, så fint!
nouw.com/celineryden