Fångad av vinden

Hej änglar!
Hoppas ni mår bra i mörkret! Burr så kallt det var idag! En riktig käftsmäll att kliva ut genom dörren, i mörkret, klockan 7 på morgonen och mötas av en iskall vind, haha... Önskar mer att det var så varmt som på bilden ovan så att man njuter när vinden väl kommer ;-)
Märker verkligen mer och mer att jag inte riktigt trivs i Sverige. Detta väder gör mig verkligen galen! Vad är det ens för årstid liksom? Ska det vara såhär kallt får ju vädergudarna ta och bjuda på lite snö också, annars får det gärna bli vår och varmare väder!
På tal om detta så är jag därför väldigt sugen på att boka en resa. Vet att jag precis kom hem från en helt fantastisk resa men syftar mer på en resa fram mot sommaren. Jag är den som gärna vill boka långt innan så att man har något att se fram emot. Det kan verkligen hjälpa mig att hitta motivation och att pusha mig till att göra något, då jag vet att jag senare kommer belönas för det genom resan. Jobbade även hela sommaren för att spara ihop till min GUCCI väska som jag köpte i Marbella när jag var där. Det var verkligen ett inköp jag länge hade sett fram emot och längtat efter och kände mig så stolt när jag, efter så många timmar av hårt slit, äntligen kunde gå in och köpa den. Har ni också någon sådan typ av "morot" som lockar er?

​NU- ​Sätta näsan i boken och plugga häcken av mig. Första skoldagen för min del idag och har en del att ta igen. Tror även att jag ska åka och handla med mamma och samtidigt passa på att hämta ut ett paket för ett kommande samarbete, spännande! 

Kram på er <3


Gillar

Kommentarer

bolander
bolander,

Åh vilken modell blev det på väskan? <3

nouw.com/bolander
mayaparnevik
mayaparnevik,

Blev en gucci dionysus! Så nöjd 😉

nouw.com/mayaparnevik
Sigrid
Sigrid,

Hej maya! Jag undrar vart camojacka du har på några av dina instabilder är ifrån, vet att det var länge sen men den är ju så snygg och letar efter en liknande. Älskar din blogg! ❤️

mayaparnevik
mayaparnevik,

Åh tack fina du! Den kommer ifrån Pull & Bear, men är köpt för ett år sedan... Men de kanske har kvar den ändå! Kram <3

nouw.com/mayaparnevik
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229