EVENT MED DESENIO

Vid 16.30 möttes jag och Emmy upp och tog en tidig middag på vapiano. Enkelt och gott!
Jag tog en pomodoro (godare än vad den ser ut!!!!) och Emmy en pestopasta.

Såhär såg jag ut kvällen till ära. Om jag inte minns helt fel så kommer exakt hela min outfit från H&M. Jag har fått jättemånga frågor om just byxorna och jag köpte de i butik i höstas så jag är osäker på om de finns kvar. Hittade ett per liknande från H&M HÄÄR (klick)

Efter vapiano drog jag och Emmy vidare mot Södra Teatern för gå på ett event som Desenio hostade. Bästa Emilio var mood manager och då kan det ju inte bli annat än bra ;-)

Eventet var tillägnat att Desenio precis har släppt en ny kollektion och ovan har ni en liten smygtitt på alla fina posters! Jag personligen älskar att pryda väggarna med tavlor och jag totalt älskar att det är så lätt att byta posters med Desenio när man tröttnat på en viss tavla. HÄÄR (klick) hittar ni hela kollektionen.

På eventet bjöds det på drinkar, bubbel, hot shots och musik av begåvade Amwin. Satt även och prata med massa härligt folk! Alltid kul med nya bekantskaper!

Här satt vi, i solen och blickade ut över Stockholm. Ibland är livet allt bra alltså!
Vid åtta drog vi ett gäng till Panevino och oj vad jag fick ångra att jag ätit vapiano innan haha.. Hade suttit fint med en tryffelpasta! En trevlig kväll blev det allt <3

Gillar

Kommentarer