ETT NYTT MIRAKEL

Hej kära vänner,
Mycket har hunnit hända sedan sist trots att det bara gått två dagar. Jag har levt loppan och vi har fått ett nytt mirakel till familjen. Men jag tycker vi tar allt från början.....

I tisdags uppträdde Peg och Pontus även kallade GAMMAL på Allsång på Skansen och släkten var givetvis där frö att stötta. Det var första gången för min del att se Peg uppträda i sommar så jag var väldigt taggad! Vi kom dit lite tidigare och slog oss ner på restaurangen intill scenen och åt köttbullar, gräddsås och potatismos. Gott tyckte jag!

Klockan åtta började sändningen och åh vad jag fick rysningar när Peg och Pontus intog scenen. Kunde verkligen inte låta bli att ställa mig upp och dansa och sjunga halsen hes när de spelade sin låt! Trots att vi hade sittplatser, hehe.
Det blev en väldigt lyckad kväll och jag och Emmy kom fram till att allsång är alldeles för underskattad! När vi var små gick vi dit minst en gång varje sommar men nu på senare år har det liksom inte blivit av. Det var verkligen så nostalgiskt att vara där. Älskar den känslan!

Igår var jag verkligen usel på att ta bilder men så kan det gå ibland! Jag mötte i vilket fall som helst upp min vän Isa klockan 9 på gymmet och vi betade av ett benpass hon och jag. Tror att jag har sagt det förr men jag har alltid så roligt med henne. Vi blir så fnissiga så fort vi ser varandra, haha..! Älskar det!
Jag åkte sedan hem, duschade och satte på lite make och begav mig sedan in mot Stockholm för att möta upp min vän Tilma. Vi strosade runt i lite butiker och jag fyndade en manchesterjacka och en linneskjorta i beige!

Vi satte oss sedan på Vau De Ville i några timmar och drack bubbel och hade oss. Sist vi sågs var i Maj så vi hade ju en del att prata om. Emma anslöt efter någon timme vilket var otroligt roligt! Älskar dessa tjejer.
Har verkligen kommit fram till att jag måste bli bättre på att hänga med mina vänner. Varje gång blir jag liksom pirrig i magen och dör av lyckorus efteråt hahah...!
Under tiden vi bubblade fick jag även sms:et "Det blev en kille" av min morbror Jesper. Alltså JAA!! Penny och Douglas har ÄNTLIGEN fått sin lilla bebis. Jag satt som fastklistrad framför min mobil där vår släktchatt uppdaterades varje minut. Åh vad jag är lycklig!

Här är första bilden på oss haha! Lillkillen! Titta bara så söt han är <3
Nu känns allt så himla nytt men om ett år kommer det vara en självklarhet att han är en i familjen. Så konstigt va? Men så himla fint! Känner mest att jag vill boka nästa möjliga flyg till Florida haha... Jag är ju sååå bebiskär!
Grattis till Penny och Douglas! Ni har gjort ett mirakel <3

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Nämen åhhh!! Grattis till Penny! 💘
nouw.com/matildardn