En vanlig sommardag

Igår var det söndag och jag begav mig till gymmet för första gången på 2 veckor. Jag känner mig alltid lite ringrostig när man kommer tillbaka efter att man varit sjuk men efter passet kändes det bra! Det blev trappan i 30 minuter där jag avslutade med 5 intervaller. Fy satan vad jobbigt det var!!

Efter träningspasset åkte jag hem till min mormor och morfar för sol och bad. Där möttes alla kusiner upp och det blev kubb och härligt häng <3

Jag i min nya favvobikini (den röda)! Den är på rea just nu på Nelly såg jag!

Klockan 18 drog alla vidare hem till Mia för middag! Som vanligt hade hon lagat helt fantastiskt god mat, som jag njöt! Tillsammans spelade vi alla Maffia vilket är ett otroligt roligt kortspel som jag tror vi kommer spela mycket utav i sommar!
Sen kollade vi på dokumentären ”Push” som var riktigt fascinerande. Det var ett socialt experiment som gick ut på att se om grupptryck kan göra så att man är villig att begå mord genom att putta mer en människa från en byggnad. Sjukt!
Sen åkte jag hem och började kolla på den tyska serien ”Dark”. Nu har snart alla i släkten sätt den och jag (den enda som faktiskt kan tyska) är sist ut haha.. Jag har nu kollat klart tre avsnitt och är helt fast- TIPS! Den är som sagt på tyska men alla andra i släkten har kollat med svensk/engelsk text och det har funkat bra!
Puss och kram <3

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Det där lät som en härlig och mysig söndag 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru