EN SOMMARDAG I AUGUSTI

Augusti börjar lida mot men sommarkänslan lever ännu kvar. Vilket gör mig så glad!
Efter lite jobb igår bestämde jag mig för att ta mig ut i solen istället för att stänga in mig i ett mörkt gym. Jag gick min favoritslinga som ligger i närheten av där vi bor som går längst havet. I lurarna lyssnade jag på Ted Gärdestad. Sån nostalgisk känsla.

Vid några klippor satte jag mig ner och blickade ut över havet. Där satt jag i 20 minuter, lyssnade på musik och såg några segelbåtar passera. Fokuserade på att andas lugnt och leva i nuet. Fint ändå.

Har de senaste dagarna känt mig lite rastlös så försöker sysselsätta mig med så mycket som möjligt. Har ständigt känslan att jag måste få något gjort under dagen för att det ska bli en "bra dag" vilket kanske inte är den mest optimala känslan eftersom den stressar mig inifrån. Men nu är det som det är.
Ringde i alla fall mormor för att se vad hon gjorde och åkte sen hem till henne och morfar för lite kafferep och bulle. Har lovat mig själv att umgås mer med mormor och morfar i höst. Älskar ju det <3

​När jag kom hem väntade några timmars dötid. Jag vek lite tvätt, satte på relationspodden och sminkade mig lite. Sen kom Emmy, Stella och Zoe och vi spelade in en mukbang tillsammans som jag tänkte sätta fingrarna i idag. 
Ha en superfin tisdag kära vänner <3​

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Kul med Mukbang 😃
nouw.com/johannagrahn
jonssonida
jonssonida,
Så mysig dag 😍 Ser framemot mukbangen, dem andra har varit så roliga, hah! 💋
nouw.com/jonssonida
desires
desires,