EN SISTA FRUKOST

För en vecka sen hade jag en dag i Stockholm innan jag flög vidare till Marbella. Vi kusiner har under de senaste veckorna flängt lite här och var så Philippa drog iväg ett sms i släktchatten och bjöd in till pannkaksfrukost. Hur mysigt?
Jag har ju förstått vid det här laget att det är ytterst ovanligt att umgås med sina kusiner så mycket som vi kusiner faktiskt gör. Så fort vi får en lucka så vill vi hänga då vi inte har en tråkig stund med varandra. Hela 11 kusiner är vi från åldrarna 10-24. Härlig blandning ändå!
Det bjöds på juicer, bröd och pannkakor såklart.

Här har vi henne- The queen of pancakes.

Sen satte vi oss på altanen med regnet som smattrade mot altantaket. Phoenix kom raka vägen från sängen i sin morgonrock och jag satt invirad i en filt. Mysigt! Vi pratade om allt och inget och njöt av varandras sällskap. Det blev som ett sista häng tillsammans, i alla fall för min del. När jag kommer hem i slutet av Juli har Phoenix, Penny, Mia och Jesper åkt hem till Florida igen. Känns så konstigt att det var sista gången jag fick se Penny utan barn. Konstigt och spännande på samma gång. Ser så mycket fram emot att få träffa det nya lilla livet. 
Innan jag. åkte hem för att packa körde vi några vänder Mafia som blivit en riktig hit bland oss nu under sommaren. Vi kör det så fort vi träffas, även när vi är ute och klubbar haha...!! Jag var Mafia hela två gånger, det ni ;)

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Gud så gott det såg ut!!
nouw.com/matildatakkula
mayaparnevik
mayaparnevik,
Hemmagjort
Hemmagjort,
Vad härligt att vara så nära sina kusiner 😊
nouw.com/hemmagjort
mayaparnevik
mayaparnevik,
Ja så himla tacksam <3
nouw.com/mayaparnevik