En riktig myshelg

Hej på er godingar!
Måndag och November månad. Att tiden går så fort ändå?
I skrivande stund sitter jag faktiskt i en massagestol på en av SATS anläggningarna där jag bor. Jag bestämde mig igår för att detta skulle bli en riktig jobb-vecka så därav har jag spenderat hela förmiddagen på YOGA-gymmet. Jag personligen blir ju mer effektiv när jag jobbar någon annanstans än hemma och denna anläggning har en otroligt mysig atmosfär.
Jag har haft en riktigt härlig helg som jag så gärna vill dela med mig av så vi börjar med fredagen:

Jag började dagen med ett träningspass vid 8 och jobbade sedan resten av dagen. Satt i flera timmar och betade av mail, utkast osv vilket kändes så skönt för min hjärna. Att ligga efter jobbmässigt skapar verkligen en inre stress för så jag är nu i efterhand så himla glad över att jag tog mig tiden och gjorde klart massa jobb.
Vid sju-tiden mötte jag upp Peg, Philippa och Stella och vi åkte gemensamt in mot stan och mötte upp Emmy, Ella, Julius, Filip och Kevin på Nosh n Chow. Där blev det middag, vin och bubbel och en massa skratt. Otroligt härligt gäng!
Tanken var att därefter gå ut men alla var väldigt trötta så det blev lite häng hos Peg och vid 1 tog vi Ubern hem. Skönt!

Vi hann inte vara hemma många timmar innan vi åkte in mot stan igen jag, Ella, Stella och Philippa. Det regnade och vi var shoppingsugna.

Påväg till Eataly gick vi förbi Emmy som så fint pryder gatan precis intill. Hur cool är inte min kusin? Helt ärligt.

Vi satte oss på Eataly och beställde in varsin pasta/pizza vilket var väldigt uppskattat. Jag älskar verkligen att umgås med Philippa, Ella, Stella (och Emmy). Vi funkar så bra tillsammans! Vill så himla gärna resa med dom nästa sommar. Det hade blivit så lyckat!!

Mätta och belåtna strosade vi runt i lite butiker, bland annat Weekday, Beyond Retro och Acne Archive. Jag har fortfarande inte fått tillbaka mitt shoppingsug så jag åkte hem tomhänt, kanske lika bra!

Igår (söndag) tog hela familjen en väldigt lugn morgon. Vi åt frukost i lugn och ro och skrattade massvis, haha!
Vid 12 drog jag mig ner till gymmet och körde ett överkroppspass. Jag och min vän Matilda har kommit överens om att klara av att göra chins och dips till julafton så försöker jobba upp lite styrka i överkroppen nu. Har även börjat gilla att träna med hjälp av min egna kroppsvikt nu. Kul att variera!

Vill dessutom tacka för er fina respons på mina små tränings-videos som jag ibland lägger upp på mina stories. Ni är många som önskar fler sånna videos och det kommer! Tills vidare finns alla pass sparade under "WORKOUT" på mina händelser.

Efter att jag var färdigtränad åkte jag vidare mot Täby och mötte upp hela släkten. Den här go-biten får jag aldrig riktigt nog av. Han blir bara sötare och sötare för varje dag som går <3

Hela Parneviks-släkten kollade sen på Familjen Adams där Peg dubbar en av rollerna. Det var hennes dubbnings-debut så det var väldigt roligt att se! :-)

Efter bion samlades alla hemma hos Mia och Jesper där vi åt pizza och sushi. Jag tror att vi har samlats nästan varje dag sen mina släktingar från USA kom hit vilket har varit så otroligt mysigt. Ibland behöver man inte göra det svårare än att beställa hem lite sushi och pizza. Bara avslappnat och mysigt häng.

Idag vaknade jag av mig själv vid 5.30. Sov rätt dåligt inatt så blev väldigt glad när jag vaknade och kände att jag äntligen fick gå upp, haha! Vid nio hade jag ett crosstrainingpass inbokat med en ny instruktör som jag gillade väldigt mycket! Kanske en ny favorit?
På vägen till bussen såg det ut såhär. Jag är helt förälskad i detta väder alltså!!

Efter träningen sprang jag iväg på lite ärenden och har sen suttit här sen 11-tiden och jobbat. Ska bli skönt att få komma hem sen och känna mig KLAR med jobbet!

Hoppas att ni får en fin start på veckan <3

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Myyyysig helg 😃
nouw.com/johannagrahn
Alva
,
Var är den orangea toppen ifrån som du bar när ni var på Nosh & chow?❤️