En lördagskväll med mig själv

God kväll hjärtan!
Ligger nu framför mello, mätt och belåten.
Var riktigt slut i kroppen efter dagens arbetspass så tappade upp ett bad direkt när jag kom hem. Badade i över en timme, vilket var så välbehövligt. Kan knappt minnas sist jag verkligen hade tid för att bara ta det lugnt med gott samarbete. Min kropp har gått i högvarv under en så lång tid, så antar att min trötthet är resultatet på att all spänning och stress har släppt.

Efter badet ställde jag mig och lagade middag. Är hemma själv ikväll, men det hindrade mig dock inte från att laga något riktigt smaskigt. Det är trots allt lördag ;-)
Har ätit onyttigt hela veckan så ville boosta kroppen med lite energi. Blev ett ihopplock av grönkål, salladslök, ugnsrostad sötpotatis, rödbetor, halloumi, pinjenötter och kyckling. Mums! Hann dock bli mätt innan maten blev klar då jag små åt av allt under tiden maten tillagades haha... Men men!
Som efterrätt blev det vaniljglass och jordgubbar med smulade kex. Är faktiskt lite förvånad över hur mycket jag ansträngde mig med tanke på att jag är ensam hemma. Men älskar ju att laga mat och äta mat som dessutom smakar gott!

Ska nu kolla klart omröstningen för att sedan signa ut för dagen. Jobbar även imorgon och behöver samla energi för att orka med;-)
Godnatt fina ni, sweet dreams!
Xxxx

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer