En ledig tisdag

Hej änglar! Dagen började med att jag kände mig seg i kroppen. Låg kvar i sängen i 30 min innan jag tog mig upp för en grön smoothie och kaffe. Kände mig som en människa igen efter min kopp kaffe- tror dock den hade lite placeboeffekt eftersom det var en latte hahah...

Vid 9 åkte jag till gymmet för ett benpass. Dagen till ära blev det fokus på delvis teknik och lite tyngre vikter. Har på senare tid kört på tyngre vikter och färre reps. Har som mål att bli så stark som jag bara kan nu under 2019! Är så taggad. på att se hur långt jag kommer på det!!

Efter gymmet satte jag i relationspodden i lurarna och ställde mig och lagade lite lunch. Det var första gången jag lyssnade på Katrin och Bingo och måste erkänna att jag fastnade direkt! Relationspodden kan nog bli en ny favorit faktiskt ;-)
Till lunch fick det bli gårdagens rester där jag stekte på lite ärtpuckar med soltorkade tomater. Denna rätt är en som jag alltid kör på om jag vill få ihop något snabbt som samtidigt är gott och nyttigt. (Ärtpuckarna finns bara på Coop och tar typ 3 min att steka).

Nu har klockan hunnit bli lite över 15 och jag är nyduschad och redo inför plugg och jobb. Ska försöka vara lite effektiv nu så att jag slipper sitta framför datorn ikväll när pojkvännen kommer. Ha en fin eftermiddag <3

  • Nära Talltitevägen , Åkersberga

Gillar

Kommentarer

tildanM
tildanM,
Man blir så himla inspererad av din blogg <33
nouw.com/tildanm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229