EN HELG TILL HAVS

God kväll babes! Har haft en såån mysig helg! Hela helgen har bara kretsat kring familj och släkt, vilket har varit så skönt. Så mycket kärlek och bra energi <3
Igår åkte jag, mina föräldrar plus min pojkvän ut med båten för att övernatta. Vi la till bara 20 minuter bort vid en klippa och solade hela dagen. Mina batterier laddade ut ganska snabbt så jag sov rätt länge i solen. Så fort jag äntligen kan ta det lugnt så passar min kropp på att återhämta sig så jag kommer förmodligen vara trött i några dagar framöver nu. Det är viktigt att låta kroppen få tid för återhämtning, glöm inte det <3
När jag vaknade spelade jag och mamma lite kort till härlig akustisk musik. Vi grillade sen middag på klipporna och åt med utsikt över havet och solen, MAGISKT!
Däckade strax efter middagen, så blev tvungen att gå och lägga mig i båten vid nio hahha.. Fanns inte en chans att jag skulle kunna hålla mig vaken 1 minut till!
Sov 12 timmar och vaknade lika trött som jag var när jag gick och la mig, hur sjukt? Tror det bara är min kropp som skriker efter återhämtning!
Hela dagen spenderades hemma hos min kusin tillsammans med en stor del av min stora härliga släkt. Vi åt indisk mat, solade och badade- precis så som jag ville spendera min söndag.
Nu ska jag strax åka iväg till min moster som styr kvällens släktmiddag. ÄLSKAR att släktmiddags-säsongen äntligen dragit igång. Min släkt har de bästa släktmiddagarna under sommaren och sen dör det ut under vinterhalvåret.. Så konstigt haha!
Ha en fin kväll babes,
Xxx

  • Nära Åkersberga

Gillar

Kommentarer