EN DAG FYLLD MED SOL

Innehåller affiliate-länkar

God morgon hjärtan.
Sitter i skrivande stund med mitt morgonkaffe och klockan är snart halv 12!! Tänka sig att morgonpigga jag sov ända till klockan 10 (!!!!) idag. Det behövde nog kroppen då jag fortfarande känner mig helt slut efter gårdagen.
Tog massvis med fina bilder igår så jag tänkte att vi kan dra igenom gårdagen NU:

Mellan klockan 10 och 11 låg vi vid poolen och solade. Sen begav vi oss mot hamnen för en tvåtimmars båttur som vi alla tjejer sett så mycket fram emot. Jag hyrde ju en båt förra året när jag var i Marbella med ett annat tjejgäng som slutade i en ren katastrof där kaptenen tappade teckning, det var vågor utan dess like och dimma så man inte såg ett skit- så jag tänkte att NU JÄVLAR ska det bli en härlig båttur.

Vädret var på topp och vi kom dit tidigt och hann därav paxa soldynan längst fram- LYX!

Jag bar en bikini från Calzedonia som jag älskar, solbrillor från Lee Specs som ni hittar HÄÄR (klick) & en bandana köpt på en marknad här i Spanien.
Direkt när vi hade lämnat hamnen började "helvetet". Det blåste väldigt mycket och därav blev det väldigt mycket vågor. Vad vi trodde skulle vara en båttur där vi skulle se delfiner, åka ring och bada blev istället två timmar av att åka längst stranden där båten gungade upp och ner konstant. Det är verkligen ett under att ingen av oss blev åksjuka (dock tog 3/5 åksjuketabletter haha).. Ni kan se hur mycket det gungade på min instastory som ligger uppe några timmar till.
MEN vi ska i alla fall få pengarna tillbaka så det känns skönt!

Något yra tjejer la sig sedan på stranden. Där hann vi ligga i 10 minuter innan vi alla i panik flydda därifrån då sanden piskade våra ansikten hahah... Det gick bra för oss om man säger så :)
Väl hemma blev det poolhäng där vi alla somnade i solen. När klockan blev 19 blev det dusch och sen sangria på balkongen. SOM jag älskar sangria. Är inte det typ det godaste som finns?

Klockan 21 hade vi bokat bord på en resturang vid namn Angus som ligger här i närheten så vi började gå dit en kvart innan. Jag bar mina nya skor som har blivit mina två små bebisar. La upp exakt den här bilden på min instastory och oj så många som la märke till hur små fötter jag har, haha... Små och söta bebisfötter är vad dom är ;-)

Här har vi den! Restaurangen ni måste lägga på minnet. Tar ungefär 30 minuter att åka hit från Marbella och ni MÅSTE hit.

Tjejerna beställde in rödvinssangria och jag tog för en gång skull bubbelvatten. Kände att jag inte hade fått i mig så mycket vatten under dagen. Helt yr i huvudet och matt i kroppen så bubbelvattnet fick göra sitt <3

Ni kära följare vet ju redan att jag älskar att doppa bröd i olja, salt och peppar MEN DET HÄR!!!! Vitlökssmör och bröd blev minst sagt en ny favorit.

Och så kom maten in och det bara vattnas i munnen i skrivande stund. Det var bland det godaste köttet jag någonsin har ätit tillsammans med krispiga pommes och en svingod pepparsås. Tror vi ska hit igen om bara några dagar haha.. Så gott var det!!

Kvällen avslutades på en bar som låg på standen där det fick bli en drink innan hemgång. Jisses så trött jag var vid det här laget! Dagens solsken hade minst sagt gjort sitt och dum som jag var hade jag inte druckit tillräckligt... Det misstaget ska jag inte göra om idag!
Vi hörs, Xxxx.

Gillar

Kommentarer

matildatakkula
matildatakkula,
Skönt med en sovmorgon! Kram ❣️
nouw.com/matildatakkula