En båtresa värd att minnas

God morgon babes! Hoppas ni sovit bra. Det har i alla fall jag ;-)
Precis som rubriken lyder så var jag och tjejerna ute med båten igår här i Marbella. Vi hade hyrt denna 4 timmars färd långt innan vi åkte och var sååååå taggade. Vad är då oddsen att det är dimma just den dagen vi ska åka när det varit så fint alla andra dagar... suck! Men vi la inte så mycket energi på det.
Båtresan började bra med lite photoshoot och bubbel som var riktigt mysigt. Det var dock trist att man inte såg något och inte kunde sola...
Efter någon timmes färd stannades båten och alla badade och åt snacks. Vår kapten hade dessutom ringt in hans kompis som körde runt några av tjejerna på jetski som en liten kompensation för vädret, DRÖM!
Sen började helvetes hemfärden, haha!
Det hela började med att en av tjejerna blev åksjuk och mådde inte alls bra :( Jag kollade på kartorna vart vi var och insåg snabbt att vi höll på att åka längre och längre bort från kusten och mot det stora havet. Jag märkte att vår kapten började bli stressad och inte visste vad han skulle göra. Han hade tappas sin täckning på hans karta och såg inget i denna dimma. Man såg verkligen noll... Ett tag höll jag verkligen på att få panik då vi verkligen körde i fel riktning. Tillslut ringde han en kollega som fick komma och rädda oss då vi kunde köra efter honom. Men Fyy alltså! Vilken båtresa ändå, hahah!!

NU: Packa lite snabbt då jag ska spendera två dagar med min moster och mina kusiner. MYS <3333

  • Nära Marbella, Málaga, Spanien

Gillar

Kommentarer

MalvinaGonzalez
MalvinaGonzalez,
var är ditt vita hårband ifrån?? Så snyggt!!
nouw.com/malvinagonzalez