En break I pluggstressen

God kväll kära bloggläsare? Hur mår ni? :)

Precis HELA dagen har jag tillägnat åt plugg. Började egentligen skolan 12.20 men valde trots det att ställa klockan på halv 8 för att jobba i kapp lite på vissa uppgifter. Skönt att kunna bocka av lite på den meterlånga listan ;)
Blev sedan en spontan fika med tjejerna på espressohouse efter skolan. Det är verkligen viktigt att ibland ta en paus från plugget och göra något roligt istället. Känns som man blir mer effektiv då!
Sen jag kom hem har jag som sagt bara pluggat och pluggat och pluggat.. Förutom nu då för Whalgrens värld är ju något jag vägrar missa hahah!

På tal om bilderna ovan så är det många som lagt märket till att jag färgat håret! Har så länge övervägt att färga håret till min naturliga färg (brun) men aldrig riktigt vågat. Jag är en väldigt impulsiv person så bestämde mig nu för att verkligen tänka över detta beslut. Men så för någon vecka sen fick jag ett ryck och köpte med mig en färg hem från ica och vips så blev jag brunett! Är helt ärligt förvånad över hur bra det blev med tanke på att jag gjorde det själv! 2 00 vs 2 000 kr liksom!

Ska nu försöka avrunda pluggandet (sorry för mycket pluggsnack) och göra i ordning mig inför läggdags.

Sov så gott fina ni <3

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
sååå snyggt hår!!!
nouw.com/filippaml
Emmalarzzzon
Emmalarzzzon,
Hur redigerar man bilden så att de ser ut som det är sprickor i bilden?💗💗
nouw.com/emmalarzzzon